Home Hírek Új videó készült a Loch Ness-i szörnyről

Új videó készült a Loch Ness-i szörnyről

1041
0
Megosztás

Eoin O’Faodhagain, aki Donegalban lakik videót készített a telefonjával arról a webkameráról, amely Loch Nessi tóra néz. A kórházban dolgozó adminisztrátor igencsak meglepődött amikor ránézett a webkamerára április 30-án, amikor egy szokatlan mozgó objektumot látni, amely a víz felszínén úszik.“Nem hittem a szemeimnek.” – mondta. “Éppen a webkamera képernyőjét kezdtem el felvenni a telefonommal, amikor valami megjelent a tóban és követni kezdtem. Nagyon szokatlan volt, bizonyos, hogy valami nagynak kellett lennie. – alámerült, majd felbukkant, majd alámerült és eltűnt. Nem csónak volt és nem is fatörzs. Úgy gondolom, hogy a szörny lehetett. Hiszek a szörnyben, de nem gondolnám, hogy egy plesiosaurus lenne. Inkább valami olyasmi, ami a tóban fejlődött ki az évezredek alatt.”

Gary Campbell, a Loch Nessi szörny Észlelés Regisztrációs Irodájának fenntartója különösen le volt nyűgözve a felvétel hosszától mondván, hogy a legtöbb Nessie videó nem tart tovább néhány másodpercnél.

‘Ez egy jelentős felvétel” – mondta. “Általában olyan felvételeket találunk a loch nessi szörnyről, melyek csupán néhány másodperc hosszúak. Figyelemreméltó ennek a videónak a hosszúság és a videó jó példája annak, hogy egyre több az észlelési videó az interneten.”

“A felvételen világosan látszik hogy valami alámerül, majd felbukkan a vizet veri maga körül. Megmagyarázhatatlan. Akármi is az, nem lehet több mint 20 láb hosszú. Valami van a videón, ami nyilvánvalóan mozog.”

A videót itt lehet megtekinteni:

Press and Journal | paranormal.hu