Home Beszámolók Újabb álmok

  Újabb álmok

  0

  Sziasztok! Először is el akarnám mondani, hogy nem jelentkeztem újabb beszámolómmal mert vártam hogy valamilyen paranormális eset történjen velem, hát ez mai napig nem sikerült, sajna.

  A legutóbbi beszámolómban:. http://paranormal.hu/a-multam-a-jovom-avagy-a-regi-eletem/

  Leírtam az egyik legkülönösebb álmomat, ami a “szimbólumok” nagyon is ismerősek voltak.. Persze még most sem derült ki újabb érdekes tény rólam. Kicsit csalódott vagyok… de mindegy is.

  Vannak ugyanis más beszámolóim amiről írtam a védelmezőmről:. http://paranormal.hu/furcsa-almok/

  A mai napig is sokszor találkozok vele..

  Azt akarnám először is leírni, hogy szert tettem bizonyos új képességekre is. Megtanultam irányítani a vizet és a szárnyaimat, hogy mikor “idézzem elő”, sajna még nem tudok olyan magasra felrepülni max. a villanyoszlopig 😀

  Az új képességek azért már valahogy mások. Ha nem használom a szárnyaimat sem a vizet, akkor a szárnyak helyett lebegek és a víz helyett mintha telekinézésem volna.

  Ennyi lenne az új képességekről az álmomban.

  A másik amiről szerettem volna írni az-az őrzőm vagy védelmezőm. Nagyon sokszor benne szerepel az álmomban és ez mindig is biztat engem. Amit le akarnék írni az, hogy mikor megtámadnak az álmomban mindig ott van és valahogyan, mintha rám-mászna vagy összeolvadnék vele, mindig ad egy páncélt ami megvéd (ugyan az a páncél, mint mindig). Több száz tonna lehet, de én nem érzek súlyt valahogy. Megkönnyíti nekem.

  Így nézne ki:. http://i.imgur.com/OPuuqig.png?1

  Szívesen elvisz engem mindenhová. És telepatikusan beszélünk egymással.

  Ennyit szerettem volna leírni.

  Üdv:. Mazda