csütörtök, január 17, 2019
Home Hírek Újabb csíkozódást figyeltek meg az égen

Újabb csíkozódást figyeltek meg az égen

472
5
Megosztás

_mg_9816.jpg

_mg_9848.jpg

Köszönjünk Vincének a fotókat!

5 COMMENTS

  1. Ezek a felhõalakzatok a Föld forgástengelyének ingadozása miatt alakulnak ki a Nibiru egyre növekvõ mágneses befolyása következtében. Ez a tény elég könnyen dokumentálható, ha valaki mindennap megfigyeli a naplemente pontos helyét. Különösen az elõzõ napokban voltak nagyok ezek az ingadozások, és tegnap pl. a naplemente hirtelen kb. 3-5°-kal északabbra tolódott ahhoz a helyhez képest, ahol egy nappal korábban volt.
    Ismeretes, hogy ilyen sávos felhõalakzatok mindig akkor fordulnak elõ, mikor a Föld tengelye ingadozik és amikor a légkör fogadja ezeket a rezgéseket, melyek megváltoztatják a felhõk alakját, fõleg a légkör 10-20 km magasságában.

  2. Niburu,permetezés,globális összeesküvés,fejlövés!!!!! Egyébként itt azt pontozzák,hogy ki mekkora baromságot tud mondani??Mit fogtok mondani ha nem jön a Niburu?Azt,hogy itt van csak más rezgéssíkon és csak a beavatottak láthatják és azok akiknek a vénuszi Pomogácsok megengedik??Niburu NINCS!!!!!!!Pomogácsok vannak,mert volt a tv-ben.Emlékeztek?A Mikkamakkában mondta Õze Lajos,hogy ”JÕNNEK APOMOGáCSOK”!De nem jöttek!!!