Home Cikkek Újabb dezinformálás: tagadják a perui földönkívüli koponyákat

Újabb dezinformálás: tagadják a perui földönkívüli koponyákat

6

Átverésnek mondják azt a hírt, amely szerint Peruban egy földönkívüli koponyáját, illetve csontvázát találták meg – írja a Cleveland Leader cím? lap. Az aránylag kis csontváz érdekessége, hogy a koponya majdnem akkora, mint a törzs – emiatt terjedt el az a híresztelés, hogy a lelet egy földönkívülit?l származhat.

A csontvázat nemrégiben egy perui antropológus fedezte fel, aki maga is úgy gondolja, inkább rendellenesen kifejl?dött gyerekkoponyáról lehet szó, semmint ufóról – írja az amerikai lap, amely szerint a földönkívülir?l szóló pletyka egy perui híroldal, az RPP segítégével kapott szárnyra. Az oldal ugyanis olyan meg nem nevezett spanyol és orosz tudósokat idézett, akik szerint a koponya egyértelm?en földön kívüli eredet?. A Cleveland Leader szerint mindez viszont csak átverés. A koponya méretére és formájára magyarázatot adhat, hogy nagyon hasonlít az Andok egykori Paracas kultúrájában is ismert, mesterségesen átalakított koponyákra.

6 COMMENTS

  1. a kurva anyátokat már, elegem van. legszívesebben az összes szarházit beleraknám a húsdarálóba, de csak lassan, nehogy gyorsan kinyiffanjanak 😀 😀 😀 :@ :@ :@
    bocsi, de … kezd betelni a pohár