Home Földönkívüliek Újabb eredményeket közöltek a mexikói testekkel kapcsolatban

Újabb eredményeket közöltek a mexikói testekkel kapcsolatban

0

Néhány hónappal ezelőtt Jaime Maussan – aki még az UFO közösségekben is ellentmondásos személy – Mexikóvárosban, egy hivatalos kongresszusi meghallgatáson mutatta be azt a két idegen testet, amelyekről azt állította, hogy azok földönkívüliek.

A két testet állítólag 2017-ben a perui Palpa és Nazca városok között eltemetve találták meg, és ismeretlen DNS-t tartalmazott. Ahogy Maussan fogalmazott – nem erről a bolygóról származik.

A kijelentései nagy vitákat váltottak ki, a tudományos közösség szerint valójában közönséges emberi múmiákról lehet szó. Bár úgy tűnhetett, hogy ezzel az ügy véget is ér, Maussan most ismét előállt a laboratóriumi DNS-vizsgálatok újraértékelésével.

Korábban azt állította, hogy a múmiák DNS-ének 30%-a ismeretlen, de most felülvizsgálta ezt az állítását – ehelyett azt állítja, hogy a DNS 30%-a egy ismeretlen fajtól származik. Ez szerinte azt bizonyítja, hogy a maradványok biztosan nem emberi testek.

Mivel azonban már több szakértő is megvizsgálta a múmiákat, nem valószínű, hogy ez a legújabb felfedezés bárkinek is megmozgatná komolyabban a fantáziáját.

Fotó: YouTube / Maussan TV