Home Kriptozoológia Újabb nyomok utalhatnak a Bigfoot létezésére

Újabb nyomok utalhatnak a Bigfoot létezésére

0

Annak ellenére, hogy a Bigfott észlelések száma évről-évre növekszik, még mindig nincs kézzelfogható bizonyíték a létezésükre.

A legjobb bizonyíték természetesen egy holttest lenne, hiszen feltehetjük a kérdést, hogyha létezik egy ilyen lény, akkor egyszer meghal és tetemet hagy maga után, nem?

Thomas Marcum kriptozoológus és paranormális kutató úgy gondolja, hogy talán tudja a választ. A közelmúltban azzal az ötlettel állt elő, hogy a Kentucky állambeli Bell és Harlan megyék erdeiben felfedezett rejtélyes halmok bizonyíthatják, hogy a Bigfoot eltemeti saját halottait.

Ha ezek a lények valóban léteznek, és olyan intelligensek, mint ahogyan azt egyes észlelések sugallják, akkor minden bizonnyal lehetséges, hogy ilyen viselkedést tanúsítanak, és ez nagyban hozzájárulna ahhoz, hogy megmagyarázza, miért nem sikerült eddig senkinek sem megtalálni egy halott Bigfoot maradványait.

“Ez egy olyan területen van, ahol már többször találkoztam Bigfoottal, és sok nyomot találtam” – mondta Marcum.

“Természetesen fogalmam sincs, hogy ezek valóban sírok, vagy csak furcsa földkupacok a földön. Lehet, hogy ez nem több, mint egy természetes képződmény, vagy valami, amit egy ember csinált nagyon régen. Nem ástam és nem is ásnék bele. De biztos vagyok benne, hogy a Bigfoot valóban eltemeti a halottait.”

A halmok közvetlen vizsgálata nélkül azonban nem lehet biztosat tudni.

Ki tudja, talán a bizonyíték, amit mindvégig kerestünk, ott van a lábunk alatt.