Home Földönkívüliek Újabb pofont kaptak az UFO-kkal kapcsolatos meghallgatások

Újabb pofont kaptak az UFO-kkal kapcsolatos meghallgatások

0

Hetekkel az azonosítatlan anomális jelenségekről (UAP) szóló meghallgatás után lebonyolításért felelős House Oversight bizottság néhány tagja azt állítja, hogy a jövőbeni meghallgatásokat el fogják lehetetleníteni hacsak nem alakul meg egy erre létrehozott, UAP-okkal kapcsolatos különbizottság.

Tim Burchett képviselő szerint a meghallgatás sok akadályba ütközött, ami egyre több és több összeesküvés-elméletet szül. Jared Moskowitz képviselő hozzátette, hogy nincs olyan téma, ami jelenleg jobban érdekelné az embereket, mint az UFO-k és az UAP-ok – az emberek átláthatóságot követelnek.

Burchett és Moskowitz Anna Paulina Luna képviselővel együtt hivatalos kérelmet nyújtottak be Kevin McCarthy képviselőházi elnöknek az UAP-kkal foglalkozó különbizottság megalakítására vonatkozóan, bár a csoport egyik tagja sem kapott választ a házelnök irodájától még.

Az elmúlt hetekben történt meghallgatás során nem erősítették meg az idegen élet létezését. A vita nagy része David Grusch, a hírszerzési bizottság egykori tagjának vallomására összpontosult, aki eskü alatt azt állította, hogy az Egyesült Államok kormánya nem emberi biológiai anyagokat gyűjtött UFO-k lezuhanási helyszínén.