Home Földönkívüliek Újabb rejtélyes építményeket fedeztek fel a Hold egyik kráterében

Újabb rejtélyes építményeket fedeztek fel a Hold egyik kráterében

1218
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

moon99Az UFO-kutatók újfent azon rágódnak, hogy a NASA még mindíg titkolja, hogy rejtélyes építményeket fedeztek fel a Holdon. Pedig már a mai fejlett csillagászati teleszkópokkal akár egy lakótelepi erkélyről is megfigyelhetőek? Számos fotó, videó, de még kiszivárgott Holdrszállás-korabeli filmfelvételek is közkézen forognak a Holdon található ősi város, vagy inkább holdbázis romjairól. Ennek ellenére a NASA komolytalannak akarja beállítani az ilyen és ehhez hasonló teóriákat. Több tapasztalt UFO-kutató szerint a NASA hazudik.

Már a Holdprogram alatt kiderült, hogy égi kísérőnkön megtalálhatóak a földönkívüliek nyomai. Lezuhant űrhajók, elhagyott, város méretű bázisok, és számos egyéb, jól dokumentált objektumok. Állítólag még egy földönkívüli nő holttestét is magukkal hozták az asztronauták az eltitkolt Apollo 20 küldetés alkalmával.

A legfrissebb műholdas fotók, amelyek a Hold sötét oldaláról készültek a 85 km-es Tycho kráterről, újabb meglepetéseket tartogattak. Világosan látszik, hogy a környezettől igencsak elütő struktúrák találhatóak benne.

Mind színben, mind alakban különböznek a holdi szikláktól, vagy becsapódási nyomoktól. Pláne, hogy az egyik forma téglalap alakú! Hasonló formációkat már korábban is észleltek a szemfüles kutatók a kráterben, de a Hold más pontjain is? Vajon a NASA miért nem veszi észre ezeket? Vagy ha mégis, akkor miért nem magyarázza meg, hogy mi a fenét keresnek a Holdon, és mik azok?

moon99

Talán azoknak lesz igazuk, akik azt állítják, hogy az amerikaiak a II. világháború utáni évtizedekben a náci tudósok segítségével tényleg űrhadsereget hoztak létre. Anyagahajóik pedig már az egész Naprendszert beutazták, számos bázist, bányát és kutató telepet kiépítve a legtöbb, arra alkalmas bolygón és holdon.

napiufo.hu