Home Cikkek Újabb rejtélyes hangokat rögzítettek

Újabb rejtélyes hangokat rögzítettek

7

sound waveFelvételt készített egy new yorki lakos a rejtélyes hangok egyikéről, amelyet már évek óta lehet hallani világszerte. Jelentések és felvételek készültek már Oroszországban, Angliában, Németországban de Magyarországon is. Egyesek a HAARP tevékenységét okolják a hangok forrásaként, mások szerint a Belső Föld egyre aktívabb működése okozza a zajokat.

Biztosat senki nem tud mondani, de tény, hogy egyre több a videó és a beszámoló a jelenségről. Ami aggasztó, hogy a hang sok emberben az apokalipszis eljövetelét idézik.A most látható felvételt Queensben készítették.

paranormal.hu

7 COMMENTS

  1. Nem tudom fel tűnt-e bárkinek,de olyan mintha zene lenne.Egy lassú zene,ami elég szomorú hangvételű.Igaz vagy sem,az biztos,hogy ez kicsit eltér a többi eddig hallott ismeretlen hangotól.Valahol kopácsolást hallottak,míg máshol mintha hangos jeleadó lett volna.De még több félét is fel tudnék sorolni.Volt olyan is,ahol mintha valami nagy gép,ami enyhén rozsdás-adta a hangokat.Végülis nem tudom lesz e még valaki,aki felfedezi benne azt amit én.

    Lehet hogy Fake,lehet hogy nem..mindenesetre,elég félelmetes,érdekes és egyben fura.

  2. Hogy ez fake vagy sem, nem tudom megállapítani, de egy biztos, tavaly február 1.-én és az azt követő napokban én is hallottam a felvételhez nagyon hasonló dolgokat.Félelmetes volt, rendesen be is paráztam tőle. Hangos volt, nem lehetett nem észre venni. Persze azzal “sütötték el” tűzijáték volt….Nem az volt, mivel utána kb. 2 hétig hallani lehetett időnként, bár az való igaz közel nem volt olyan hangos mint azon a bizonyos február elsejei éjszakán….

  3. Fake vagy sem, nem tudom de egy biztos, tavaly február 1.-én és az azt követő napokban én is hallottam a felvételhez nagyon hasonló dolgokat.Félelmetes volt, rendesen be is paráztam tőle. Hangos volt, nem lehetett nem észre venni. Persze azzal “sütötték el” tűzijáték volt….Nem az volt, mivel utána kb. 2 hétig hallani lehetett időnként, bár az való igaz közel nem volt olyan hangos mint azon a bizonyos február elsejei éjszakán….

  4. Tavaly február elsején és az azt követő napokban én is hallottam a felvételhez nagyon hasonló dolgokat.Félelmetes volt, rendesen be is paráztam tőle. Hangos volt, nem lehetett nem észre venni. Persze azzal “sütötték el” tűzijáték volt….Nem az volt, mivel utána kb. 2 hétig hallani lehetett időnként, bár az való igaz közel nem volt olyan hangos mint azon a bizonyos február elsejei éjszakán….