Home Földönkívüliek Újra nyomoznak Skócia egyik legnagyobb UFO hullámának ügyében

Újra nyomoznak Skócia egyik legnagyobb UFO hullámának ügyében

0

A Skóciában található Bonnybridge és annak környékén igencsak megnövekedett az UFO észlelések száma az 1990-es években. Az ügy úgy vált ismertté az UFO kutatók körében, hogy a Falkirk Háromszög. Az esetek annyira megszaporodtak, hogy egy paranormális nyomozó, Malcolm Robinson a brit kormányhoz fordult, hogy végezzenek nyomozást az ügyben. A kérvény benyújtásában támogatta őt a helyi kancellár, Billy Buchanan is.

Az első eset 1992-ben történt, amikor egy helyi üzletember, bizonyos James Walker éppen Falkirk és Bonnybridge között vezetett, amikor meglátott egy ragyogó, csillagszerű fényt, ami az út felett lebegett. A találkozás azzal zárult, hogy a tárgy hihetetlen sebességel elrepült. Ezt követően számos észlelés történt, beleértve elrablásos eseteket is.

Malcolm Robinson most visszatért a városba, hogy kiderítse, mi történt valójában. A hír hallatára, az emberek el is kezdtek küldeni beszámolókat Falkirkből és Grangemouthból. A nyomozó úgy véli, hogy a Covid-19-es járvány elvonulása után új észlelések után fog nyomozni, találkozókat fog szervezni és alaposabban szemügyre veszi Bonnybridge-et. A mai napig nincs magyarázat az akkor történt UFO hullámra.

Robinson nagyon izgatott és bizakodó is egyben. Kifejtette azt is, hogy Bonnybridge szintén az UFO észlelések egy melegágya; valamiért gyakoribbak itt az észlelések. A kérdésre, hogy miért, senki nem tudja a választ.

A képet Stefan Keller készítette a Pixabay -en