Home Cikkek Ukrajna csak eszköz lehet az Új Világrend megteremtésében – a valódi cél...

Ukrajna csak eszköz lehet az Új Világrend megteremtésében – a valódi cél sokkal mélyebb

2

1901133_596728683738765_308541937_nEgyrészről az Ukrajna feletti harc az USA, az EU és Oroszország közötti véres háború része, aminek célja a területszerzés, és amiben a kormányok mellett a titkosszolgálatok, a nagyvállalatok és a bankok is részt vesznek.

Eggyel magasabb szinten azonban, szokás szerint, a globalista elit játékosait találjuk. Az ő indítékaik egészen mások. Számukra minden konfliktus új lehetőséget kínál, hogy az események utáni tárgyalásokkal előrébb vigyék hosszú távú tervüket. A tárgyalások célja pedig egy olyan törvénybe iktatott szerkezet kialakítása az ellenfelek közötti együttműködésre, ami az előző szerkezetnél nagyobb.

A II. Világháborúban például több bank és nagyvállalat (Standard Oil, ITT, IMB, stb.) is volt, amelyik mindkét oldalt segítette, a háború után pedig sokkal nagyobb piac jött létre számukra (Európa, USA) a korábbinál. Az európai újjáépítési erőfeszítések során az amerikai kormány megbizonyosodott afelől, hogy ez így legyen. A II. Világháború után maga Európa is nekilátott az unió létrehozásának, erőfeszítéseik eredményeként pedig létrejött egy hatalmas bürokrata gépezet, ami ma már egy egész kontinenst ural.

A globalista hatalomszerzési recept lényege: teremts konfliktust, majd a konfliktuskezelés részeként bizonyosodj meg arról, hogy egy nagyobb együttműködési szerkezet jöjjön létre, amit te irányítasz. Ily módon több ember, föld, forrás és munkaerő kerül közös fennhatóság alá. Van azonban egy kivétel. Amennyiben a szembenálló felek valamelyike a konfliktus után nem hajlandó megépíteni ezeket az együttműködő hidakat, a globalista terv nem működik.

1901133_596728683738765_308541937_n

Itt jön képbe az ukrán helyzet. Amennyiben Oroszország vagy az USA, a konfliktus lezárása során nem hajlandó együttműködési szerkezeteket építeni (akár nyíltan, akár zárt ajtók mögött), az engedetlen fél válik a globalista káosz és destabilizáció célpontjává. A támadás addig folytatódik, amíg a renitens fél vissza nem tér a klubba.

A vádaskodások, fenyegető retorika és olyan címkék, mint ?új hidegháború? mögött, maga Ukrajna csupán egy bábú a globalista játékban, amit arra használnak, hogy az orosz és amerikai játékosokat közelebb hozzák egymáshoz, ha kell a hajuknál fogva. Közelebb, de nem egyetértésben, hanem amolyan globalista módra. A globalista terv ugyanis mindig is az egységes globális Nemzet létrehozása volt, ahol megszűnnek a határok és ahol a pénzt, üzleti és politikai hatalmat birtokló osztály végre felülhet a trónra.

Ez nem egy bal- vagy jobboldali program, bár sokszor a bal- és jobboldal közötti, szándékosan elmélyített konfliktusok mögé rejtik. Egy olyan valóságot hoznak létre, amiben a bal kontra jobb tűnik az egyetlen létező politikai játéknak. Ettől még játék marad. Az igazi játszma pedig egészen más. A globalista tervet hívhatjuk szocializmusnak, kommunizmusnak, fasizmusnak, korporatizmusnak, liberalizmusnak, konzervativizmusnak, vagy aminek akarjuk. Mindegyik címke tartalmaz némi igazságot, de a globalizmus egész egyszerűen hatalom. Ennyi. Fentről lefelé irányuló hatalom. Igen, van néhány kérdés, amiben a bal- és a jobboldal nem ért egyet. Ezek a nézeteltérések fontosak a feszültségkeltésben, hiszen az érzelmek felkorbácsolásával lázban, tehát megtartják a támogatókat, akik így a barikádok mögül rendületlenül ontják majd tovább a vádakat az ellenfél irányába.

A globalistáknak ilyen jellegű figyelemelterelésekre van szükségük, hogy módszeres munkájukat viszonylag háborítatlanul végezhessék a háttérben. Amennyiben az ukrán helyzet a tervek szerint alakul, a konfliktus végén az amerikai és orosz felek fújnak majd egymásra még egy darabig, majd megjelenik a közbenjáró. Talán a Rockefeller táborból. Egy privát tanácskozás során közli: ?Fiúk, itt az ideje lehiggadni! Van egy tervünk. Ezzel a tervvel mindenki nyerni fog. Nem üres kézzel mentek haza. Tessék: Itt van ez meg ez.?

A békeszerző.

Az új együttműködési szerkezet persze még nagyobb lesz és mindenki szemében jónak tűnik majd. A háttérben rejlő indíték azonban nem egyéb, mint egy újabb lépés a föld nevű bolygó egyetlen nemzetté kovácsolásában az egységes hatalmi rendszer fennhatósága alatt, amit az elit uralkodók [végül pedig ?Az? Uralkodó] irányít majd. David Rockefeller 2003-ban megjelent emlékirataiban nyíltan beszélt erről a törekvésről:

?Egyesek azt feltételezik, hogy mi egy titkos összeesküvés része vagyunk, amely az Egyesült Államok érdekei ellen dolgozik, ?internacionalistának? nevezve engem és családomat, akik egy szorosabban integrált globális politikai és gazdasági szerkezet létrehozásáért szövetkeznek másokkal. Hívhatjuk egységes világnak is. Ha ez a vád, bűnös vagyok és ezt büszkén vállalom.?

Egyre nyilvánvalóbb, hogy merre felé sodornak minket a földönkívüli vezetők nagy titokban, miközben, tökéletes módon, embernek álcázzák magukat kormányzati vezetőnek, politikusnak,bankárnak, üzletembernek, felsővezetőnek, a legfontosabb óriásvállalatok, multinacionális cégek, vállalatok tulajdonosainak, multimilliomosnak, vegyésznek, tudósnak, vagy bármi másnak, ettől függetlenül a legnagyobb sietséggel terveznek valamit, aminek az emberiség nincs tudatában.

De mit jelent mindez? Lehetséges, hogy előnyt akarnak kovácsolni abból az óriási felfordulásból és szenvedésből, ami az elképzelhetetlen mértékű klímaváltozás eredménye, valamint az egyre erősödő, halálos radioaktív szennyezésé, amit a fukushimai atomerőmű okozott Japánban, és amely akadály nélkül terjed az USA, Kanada, Mexikó felé és szerte a világon?

Nem elégséges a számukra mindaz a pszichotronikus, az elme működését gátló, és megfélemlítő fegyver, a terrortámadások, a megrendezett támadások, a titkos háborúk, a társadalmi és geopolitikai krízisek, a csapások, a halál, a káosz, a katasztrófák, amelyeket mindenhol elhintenek, ahol csak megfordulnak? Mi az oka ennek, az emberiség iránti, mérhetetlen gyűlöletnek, hiszen az emberek csupán hűséges alattvalóként szolgálják őket?

Lehetséges, hogy az az oka, hogy az övékétől különböző, teljesebb DNS-sel rendelkezünk és, ahogyan egyre több foton érkezik, felébredünk, és felfedezzük mindazt, amit tettek velünk? Vagy sürgősen szükségük van arra, hogy az emberiség kihaljon, hogy létrehozzanak egy új, földönkívüli, hüllő fajt, és azzal népesítsék be a bolygót, aminek az útjában állunk?

Így lehetséges, hogy válogatást végeznek, és ez az oka annak, hogy olyan sok gyötrelem, sorscsapás és öngyilkosság tapasztalható világszerte vagy a járványok, a pestis, a kórokozó vírusok, mérgező ételek, genetikailag módosított termékek, fluoros víz, emberek, akikbe mikrocsipeket ültettek, kémiai anyagokkal szennyezett levegő, halálos és káros oltóanyag, az ELF hullámok, a GWEN adók és a romboló HAARP… amelyeket azzal a céllal hoztak létre, hogy teljes egészében korlátozzanak, és megfosszanak minket minden fizikai, mentális és érzelmi képességünktől.

Mi a helyzet az európaiakkal, akik korábban nem tapasztalt válságot szenvednek el, és mit mondhatunk a borzalmas geopolitikai és társadalmi krízisről Ukrajnában vagy legitim, független országokban, mint például Venezuela? Vagy van valami még baljósabb és szerencsétlenebb aspektus is, amit hamarosan megismerünk?

Az alábbi videó szorosan kapcsolódik a témához, hogy tulajdonképpen mi is folyik itt:

 

idokjelei.hu / youtube / alcyone-pleiádok team

2 COMMENTS

  1. A valódi cél? Ugyan mi lehet? Eddig is Ukrajna volt a kísérletezés,a gyerek és ember,és abortált …izék… beszerzési központja. A nagy becsben álló ,kikezdhetetlen qatari és más arab fenségek a heréltjeikkel őrzött, a névtelen nőkkel,gyerekekkel benépesített szerájaikkal!? Hölgyeim!…a botoxnak nevezett remek arc-restaurátor abortált gyermekekből készül! Ami egyeseket egyáltalán nem is érdekel,de a fákat,azt sajnálja mikor kivágják.
    Próbáltam finoman fogalmazni,remélem nem törlöd azért ezt is?