Home Cikkek USO-k – idegen objektumok a tengerekben

USO-k – idegen objektumok a tengerekben

424
0
Megosztás

Kevesen ismerik az USO rövidítést, pedig ez is szorosan kapcsolódik az ufológiához. Ez a szó az angol Unidentifield Swimming Obiect – azaz azonosítatlan úszó tárgy – szavak rövidítése. Amint azt a neve is mondja, USO-nak nevezzük azokat a (földönkívüli) tárgyakat, amelyek e víz alatt úsznak.

Ezeknek a tárgyaknak a szemtanúk szerint nem különbözik az alakjuk az ufóktól. USÓ-kat legtöbbször akkor látnak, amikor azok lemerülnek, vagy épp feljönnek a víz alól. Egyesek szerint az usóknak vannak tengeralatti bázisaik a Bermuda-háromszögben, és a kevesek által ismert Sárkány-háromszögben is. Mindkét háromszög azonos szélességi körön fekszik, és mindkettöben történtek, és még manapság is történnek furcsa, megmagyarázhatatlan események.

A Bermuda-háromszögben már eltûnt rengeteg hajó és repülõ – köztük talán a legismertebb eltûnés a 9-es repülõrajé. És nincs ez másképp a Sárkány-háromszögben sem. Ott például egy Tokióba tartó repülõ jónéhány perccel korábban ért a városba, mint azt a sebességével lehetne. De valyon ez mind a földönkívüliek mûve? A jövõben talán erre a kérdésre is választ kapunk.

A paleoasztronautika hívei szerint a földönkívülieknek éppen Atlantisz, a régen elsüllyett város a vízalatti bázisuk. Nos nekem minderrõl az a véleményem, hogy ha az ûrlények tényleg bázisokat építenének a víz alatt, azt már régen bebizonyítottuk volna, és nem kéne találgatni.

De mivel nincs rá semmien bizonyíték, nagy valószínûséggel a szemtanúk éppen csak egy vizet tanulmányozó földönkívüli ûrhajót láttak, ha ugyan tényleg nem földi erederûek ezek a tárgyak.