Home Spiritualitás Üzenetek a Vénuszról

Üzenetek a Vénuszról

0

Amikor földönkívüliekre gondolunk, általában az alacsony termetű szürke, nagy, fekete szemekkel rendelkező földönkívüliekre gondolunk. Azonban a földönkívülekkel való találkozások beszámolói alapján azt mondhatjuk, hogy jóval több faj létezhet mint gonolnánk.

Most azokra az esetekre koncentrálunk, melyek során a szemtanúk úgy hivatkoznak a földönkívüliekre, mint testvéreinkre vagy rokonainkra: azaz pozitív tapasztalásnak vélik a találkozást. Az ilyen esetek szinte mindegyike tartalmaz valamilyen spirituális motívumot.

A pozitív találkozások az UFO kutatás egy új szakaszát keltették életre: az 1900-as évektől kezdve elindult egy spirituális természetű UFO kutatás, melynek során többen állították, hogy jó szándékkal vitték el őket a földönkívüliek. És persze nem csak fizikai kontaktusról van szó, hanem mentális találkozásról is: megjelentek a médiumok, akik az úgynevezett chanellingezéssel – állításuk szerint – képesek voltak gondolati úton kapcsolatba lépni földönkívüliekkel. Két ilyen híres médium volt Bertie Lilly Candler és William Dudley Pelley.

Candler élete során több szeánszot is szervezett, melyek során nem csak szellemekkel, hanem földönkívüliekkel és kapcsolatba tudott lépni, ahogyan azt ő maga és a szemtanúk is állították. Candler tevékenysége révén közismert személy volt Dél Kaliforniában. A legjelentősebb entitás, aki megjelent számára egy magát Diane-nek nevező lény volt, aki állítása szerint a Vénuszról származott.

Ő egyébként már korábban is megjelent egy másik médiumnak, mégpedig Dana Howardnak 1939-ben. Miután Diane többször kapcsolatba lépett a két médiummal, Los Angelesben rendszeresen szeánszokat tartottak. Howard szerint a lény teljesen eltérő volt az addig számára ismert entitásoktól: ragyogó fény vette körül és pozitív energiát sugárzott. A chanelligek során mindig megtiszteltetés volt Howard számára, ha kapcsolatba léphetett vele.

Diane legfőképp azt tanította, hogy őrizzük meg belső teljességünket és tartsuk meg az egyensúlyt belső szellemünk és az anyagi valóság között. A lény azt is hangoztatta, hogy az emberiség következő élettere a Vénusz lesz.

A szeánszok nagy hatással voltak a résztvevőkre, többek között egy William D. Pelley nevű férfire is, akiből később UFO kutató lett. A kutató az Indiana állambeli Noblesvilleben végezte kutatómunkáját és összekapcsolta az UFO kutatást a spiritualizmussal mondván, hogy az égen látható földönkívüli járművek valójában nem földönkívüli eredetűek, hanem a szellemi világ hajói és azért jelennek meg, hogy végrehajtsák a Földön küldetéseiket.

Mint látjuk, sok utalás van arra, hogy az UFO titok megfejtéséhez talán nem kifelé, a világűrbe kellene tekintenünk, hanem befelé, önmagunkba nézve. Lehet, hogy ilyen irányú kutatások megadnák a választ a kérdésekre?

Bruno Albino képe a Pixabay -en