Home Cikkek Vadászgépet követett egy UFO

Vadászgépet követett egy UFO

2

ufo_jetfighterAz egyik brit nukleáris erőmű közelében készült felvételtől még egy sokat látott szakértő is csak a fejét vakarta.

Furcsa videót készített múlt hét szombaton nem sokkal dél után egy brit nő. Elaine Costello ugyanis azt állítja, miközben a brit királyi légierő egyik gépét videózta, egy másik, azonosítatlan repülő tárgyat is megörökített.

Egy kis, kör alakú objektum valóban feltűnik egy pillanatra a kép bal alsó sarkában, és aztán gyorsan tovább is halad, ám ezt UFO-észlelésnek nevezni még erős túlzás lenne.

ufo_jetfighter

? Lelassítottam a videót, és olyan, mintha egy pillanatra, a felhők mögül bújna elő az objektum. Már többször is kimerevítettem a képet, ránagyítottam, és nem tudok másra gondolni, minthogy egy földönkívüli űrhajót láttam. ? idézi a Worthing Herald Costellot.

A felvételek egy brit kutatóhoz is eljutottak, ő azt mondta, hogy a felvételen valóban egy klasszikus repülő csészealj látható, ám további találgatásokba ő sem mert bocsátkozni.

? Ez egy, azon ritka felvételek közül, amik valóban felkeltették az érdeklődésemet, és érdekelne több részlet is azzal a bizonyos nappal kapcsolatban. ? mesélte Malcolm Robinson.

Bors Online

2 COMMENTS