Home Hírek Vajon beteljesülnek Nostradamus sötét jóslatai 2017-ben?

Vajon beteljesülnek Nostradamus sötét jóslatai 2017-ben?

682
0
Megosztás

nostradamus-napi-ufo-1024x576Ha azt hittük, hogy Nostradamus minden jóslatát ismerjük, akkor nagyot tévedtünk. A legújabb értelmezések szerint elképesztő dolgok várnak ránk 2017-től kezdődően? Nostradamus (Michel de Nostredame) az egyik legismertebb európai látnok a XVI. század óta. IX. Károly francia király udvari orvosa, pestisdoktor, gyógyszerész, asztrológus és látnok volt. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatait a ?Les Propheties? ? A próféciák című könyvében hozta nyilvánosságra 1555-ben. A kötet 353 négysoros versikét tartalmaz, amelyek magukba foglalják próféciáit a jövőre nézve. Sokak szerint ezek legtöbbje teljesült, vagy teljesül.

A kutatók szerint, akik számos alkalommal próbálták már értelmezni a rejtélyes versikéket, nagyrészük már beigazolódott.

Nostradamus például előre látta az 1666-os londoni tűzvészt, a II. világháborút, Hitlert, a Kennedy-gyilkosságot, vagy éppen 9/11-et. Sokan néhány versikét úgy értelmeznek, mint amelyekben a 2016-os hatalmas migránsáradatot és az Iszlám Állam térhódítását is előre látta.

nostradamus-napi-ufo-1024x576

De a látnoknak akadnak még be nem teljesült jóslatai is, amelyekben az elemzők szerint a közeli jövőben lezajló eseményeket jövendölte meg a látnok. Ezek közt szerepel az Antikrisztus eljövetele, az armageddoni csata és a III. világháború is. Ez utóbbi egyes értelmezések szerint, már elkezdődött, és Putyin játssza majd az antikrisztus szerepét, míg az eddig rejtőzködő földönkívüliek fogják a felmentő sereget adni?

illuminati-ww3-650x350

Más jövendölésekből pedig napjaink aktuális eseményei és azok fejleményei derülnek ki. Ezek szerint Kína merész lépéseket tesz majd, és egy sikeres húzással átveszi a világ vezető hatalmának szerepét, az Egyesült Államok pedig hihetetlenül instabillá válik Trump elnöksége alatt. Neki végül csúnya vége lesz?.

trump-768x432

Olaszországban, a görögökéhez hasonló hatalmas pénzügyi válság lesz, ami világszerte érezteti majd a hatását. Egy pusztító földrengés romba dönti egész Kaliforniát a Szent András-törésvonal mentén. Latin-Amerikában polgárháború robban ki, ami újradefiniálja a régió országhatárait. A mostani pápa pedig 2017-ben hal meg. A sok sötét jóslat mellé csak néhány örömteli jutott: A napenergia felhasználása végül teret nyer és az lesz az elsődleges energiaforrás a Földön. Elképesztő módon fejlődik majd a légi-, és űrutazás. Néhány homályos utalást is felfedezni véltek az időutazás technikai megvalósításáról. Megpróbáljuk majd megakadályozni a III. világháború kitörését visszautazva az időben, de ez végül visszaüt és furcsa anomáliákat okoz majd Anglia és Észak-Európa felett.

3vilaghaboru

Néhány szkeptikus szerint a jóslatok és a megtörtént események párhuzamba helyezése puszta spekuláció. Utólag könnyű összefésülni a dolgokat és illetve belemagyarázni a jósversekbe szinte bármit. A napjainkra vonatkozó előrejelzések szintén nagy vonalakban előre láthatóak, nem kell ahhoz Nostradamusnak lennie valakinek, hogy tovább gondolja a világban zajló történéseket?

napiufo.hu