Home Beszámolók Valaki megmagyarázná?

  Valaki megmagyarázná?

  2

  Valaki tud az alábbira magyarázatot adni?

  Körülbelül 2 hónapja álmodtam, vagy igazán nem is tudom, hogy álom volt-e vagy valóság? Hajnali 2 óra 15 perc volt. (Ezt onnan tudom, hogy megnéztem a jelenség után az órát). Hátamon feküdtem, ami nagyon nem jellemző rám. Egyszer hirtelen felébredtem. Közvetlenül mellettem, az ágyam szélénél egy (talán) női alakot láttam, nagyjából a comb közepéjétől a hasa magasságáig. Nagyon vékonynak mondható teste volt az alaknak. Zöld színű, kicsit fényvisszaverős ráfeszülő nadrág volt rajta.

  Furcsán mozgott, imbolygott, mint ha táncolna. Tisztán emlékszem, hogy becsuktam a szememet, majd újra kinyitottam, mivel megrémültem. Ugyanazt láttam ismét mint mikor először felébredtem. A nadrágja anyagának a gyűrődései követték a mozdulatait. Ekkor már teljesen tudatában voltam annak, hogy nem álmodok. Természetesen a rémületem tovább fokozódott. Mozdulni vagy a rémülettől, vagy valami mástól nem tudtam. Pontosan nem tudom meddig tarthatott ez így (becslésem szerint kb. 1-2 perc), de ismétlem akkor már 100%-osan ébren voltam. Az arcát nem láttam, hangokat nem hallottam, de egyszer olyan érzésem volt, mint ha valakinek odaszólna. Ekkor néztem fel jobban (mivel addig nem tudtam levenni a szememet a látványról) és láttam, hogy egy férfi alaknak mondható valaki, nekem háttal állva, felemelt karral, mint ha a szoba sarkában lévő (tőlem kb. 2 méterre lévő) szekrénybe akarna benyúlni vagy már éppen befejezni valamilyen műveletet. A férfi alakon, mint ha atlétát vagy valami hasonlót láttam.

  Teste áttetsző volt, alakjának a körvonala vékony zöldes színnel, elég erősen világított. A szoba azon része amelyet ekkor láttam, teljesen meggyezett minden részletében a valósággal. Ekkor még jobban megrémültem, éreztem, hogy nagyon hevesen ver a szívem. Ezt talán azért lényeges, mert bevillant az, hogy szívritmus gondjaim vannak több évtizede és lehet gyógyszert kellene bevennem, ne hogy gond legyen belőle. Amikor úgy véltem hogy az ágyam mellett lévő alak odaszólt a másik alaknak, az hátrafordult és felém nézett, miközben a fentebb leírt mozdulatot végezte. Hirtelen eszembe jutott, hogy éjszakára mindig bekapcsolok egy mozgásérzékelős LED világítós lámpát.

  Felemeltem a karomat, azért hogy a lámpa kapcsolódjon be, ami meg is történt. Ekkor az összes látvány eltűnt, de mintha lett volna egy kis késleltetés a lámpa bekacsolódása után, tehát látni véltem még egy nagyon rövid ideig az alakokat. A logikus cselekvésem (az, hogy bekapcsoltam a mozgásérzékelős lámpát), valamint hogy a szobának az a részlete ahol lejátszódtak a jelenségek teljesen megegyező volt a valóságban lévővel, bizonyítják számomra, hogy mindvégig teljes tudatomnál és ébren voltam. De akkor mi is volt ez? Álom vagy valóság? Ilyen, vagy bármilyen hasonló jelenség, se előtte, se azóta nem volt.

  2 COMMENTS

  1. Talán megmagyarázni nem is lehet.
   Jelenleg itt a földön az élet egy átverés,ámítás,semmi nem az aminek látszik. Sőt, mi sem vagyunk azok,akiknek gondoljuk magunkat.
   Sokan próbálják megmutatni nekünk,eléneklik,bemutatnak egy filmben egy lehetséges választ,( Jupiter Ébredése)(a Jupiter a magyarság ősrégi bolygója) csak nem vesszük komolyan,vagy még csak észre sem.

   Nap mint nap érzékelem a jelenlétüket. Legtöbbször mintha álmodtam volna.
   De szinte teljesen mindegy,hogy álomnak hittem,vagy valóságnak. Mert ki tudja,hol a határ,meddig álom,és mettől valóság,vagy mettől valóság,és mettől álom??

   Sok ezer,százezer,millió éve uralkodnak felettünk,mint tulajdonon,de egyszer minden véget ér.
   Aminek van kezdete, vége is van,vagy lesz.

   Még talán van néhány jó évetek. Ki is használjátok a végletekig.

   Nem látom,csak érzékelem őket. De attól még létezhetnek.