Home Kriptozoológia Valami félelmetes dolog üldözte napokig a túrázót

Valami félelmetes dolog üldözte napokig a túrázót

0

Egy tapasztalt túrázó az életét féltette, miután egy ismeretlen lény követte a Cascade-hegységben. A túrázó úgy gondolja, hogy egy nagyméretű, kétlábú lény járja Oregon vadonjait.

A Lon Strickler Phantoms and Monsters weboldalára nemrég elküldött történet szerint a meg nem nevezett túrázó hat napja gyalogolt, amikor a dolgok kezdtek baljós fordulatot venni.

Először baljós üvöltést hallottak, amely nem volt más állatokéhoz hasonlítható. Ez a következő néhány éjszakán keresztül folytatódott, mígnem valami elkezdett turkálni a táborhelyen.

A túrázó arra gondolt, hogy medve vagy mosómedve lehetett, de a 11. éjszakán arra ébredtek, hogy az élelmiszertartó zsákjukat levágták és elvitték, így négy napra a civilizációtól távol maradtak élelem nélkül.

“A 13. éjszakán valami elkezdte dobálni a sátram kövekkel” – írták.

“Valamiért elvesztettem a fejem, beleordítottam a sötétbe, hogy bármi is volt az, hagyjon békén. Ekkor egy minden eddiginél hangosabb és gonoszabb sikoly hasított át az éjszakán. Aztán semmi, ismét teljes és teljes csend”.

Másnap pillantották meg először az elkövetőt.

“A “lény” magas és nagy volt, nagyobb, mint bármelyik ember vagy állat, amit valaha láttam, az erdőben siklott, és nem adott ki hangot” – írta a túrázó. “Ráordítottam. Az megfordult, és rámnézett”.

A kimerült túrázó dühösnek érezte magát, és megpróbálta elkergetni a lényt azzal, hogy utána futott, ami szerencsére úgy tűnt, sikerült, mivel az elmenekült a helyszínről, és nem tért vissza.

Végül másnapra sikerült biztonságba helyezniük magukat.

“Őszintén hiszem, hogy találkoztam egy Bigfoot-tal” – írták. “Tényleg nincs más magyarázat. Egyetlen ember sem tudna ilyen lopakodva és gyorsan mozogni a fák között”.