Home Érdekességek Valami követi az amerikai hadihajókat

Valami követi az amerikai hadihajókat

0

A legújabb hírek szerint egy korábban nem jelentett amerikai haditengerészeti UAP-okkal való találkozást fedett fel egy volt tengerészgyalogos tiszt.

Dave C. Beaty dokumentumfilmes szerint az incidens az amerikai haditengerészet USS Kearsafe hadihajóját érintette, amely 2021 októberében az Egyesült Államok keleti partjainál tartott egy gyakorlaton, amikor két fénygömbbel találkozott.

A tárgyak, bármi is volt az, több napon keresztül többször is üldözőbe vették a hajót, miközben körülbelül fél mérföldes távolságban maradtak mögötte és 200 láb magasságban.

Kezdetben a hajó éjszakai őrsége vette észre őket, akik felfedezték, hogy valamilyen ismeretlen okból kifolyólag nem tudták hőkamerás célzással bemérni az objektumokat.

A tengerészgyalogosok közül néhányan azt hitték, hogy az objektumok egy drónellenes fegyverek elleni gyakorlat részei, de értetlenül álltak, amikor a rendelkezésre álló ellenintézkedések semmilyen hatást nem gyakoroltak rájuk.

Amikor jelentették az esetet, a parancsnok tisztnek azt mondták, hogy a tárgyak “nem a mieink”.

“Tehát ami egykor UAP-észlelések voltak, amelyeket figyelmen kívül hagytak vagy soha nem jegyeztek fel, ma már több szolgálati tag jelenti őket, ez pedig arra utal, hogy egyre több megfigyelés történik” – mondta Beaty.