Home Földönkívüliek Valami szokatlant fotóztak egy brit légibemutatón

Valami szokatlant fotóztak egy brit légibemutatón

0

Június 3-án a Torbay Airshow alatt egy lelkes UFO vadász azt remélte, hogy rögzíteni fog valami különlegeset a kamerájával. Amikor már türelmetlenül várta a Red Arrows bemutatóját, az ikonikus műrepülőcsapat közeledett, és ő elkezdett fényképezni, abban a reményben, hogy valami szokatlant örökít meg.

Meglepetésére, hirtelen egy fekete tárgy lőtt át a Red Arrows alakzat közepén, hihetetlenül nagy sebességgel. A fotós becslése szerint legalább 1000 mérföld/órás sebességgel mozgott, és a gyors mozgású tárgyat a sorozatfelvételi módra állított Nikon P900-as fényképezőgépével sikerült megörökítenie. Csalódottságának adott hangot amiatt, hogy a brit kormány nem hajlandó elismerni, hogy azonosítatlan tárgy jelent meg az égbolton.

Érdekes módon egy másik néző, Emma Smith is észrevette a furcsa fekete tárgyat, amikor a Red Arrowsról készült fotóit nézte át. Ő úgy írta le a tárgyat, mintha egy forgó tetőre hasonlított volna, és kizárta a lencse okozta hibát. Bár bevallotta, hogy szkeptikus az UFO-kkal kapcsolatban, nehézséget jelentett számára, hogy megmagyarázza, amit látott. Az eset érdeklődést keltett a megfigyelők körében, sokan elgondolkodtak az objektum valódi természetén, és azon, hogy vajon más megmagyarázhatatlan jelenségek is előfordulhatnak-e az égbolton.

Az eset felkeltette a földönkívüliekkel való találkozás lehetősége iránt érdeklődők figyelmét, ami további vitákhoz és találgatásokhoz vezetett az online fórumokon és kommentszekciókban.

Fotó: Cpl Andy Benson