Home Cikkek Valami történt a Nappal?

Valami történt a Nappal?

4

Olvasóink szerint különös Naptevékenység zajlott az elmúlt napokban. Magyarországon több megfigyelő elmondása alapján február 10-én reggel 8 óra körül valami történt a Nappal. Az egyik olvasónk beszámolója szerint ?Napunk mintha életre kelt volna, körülbelül 1 órahosszán keresztül kicsit bele lehetett nézni szabad szemmel mert szürke volt az ég.?

Amellett, hogy viszonylag kevés fénye volt, elkezdte változtatni a színét hol az egyik fele lett kék aztán zöld, meg lila hol a másik, és eközben a nap körül egy vékony nagyon fényes és színes (zöld, lila, kék, piros) körgyűrű volt látható és forgott lassan (kb. 3 sec. alatt egy fordulat), a napkorong körül.


A megfigyelők teljesen ledöbbentek mert még nem láttak ilyet. Mindemellett a vékony fényes színes körgyűrű is változtatta a színét ahogy forgott. Forgása hasonló volt egy csapágyéhoz, mint egy csapágy, mikor a csapágy forog a csapágykosár körül. A Nap nem csak színét változtatta, de nem volt olyan fényes mint a körülötte forgó fényes színes körgyűrű.

Egy másik olvasónk szintén meger?síti, hogy február 8-án reggel valami történt az égen. Határozottan narancs színe volt a Napnak és szabad szemmel simán bele lehetett nézni, viszont ? semmilyen forgó gy?r?t nem látott körülötte.Ehhez kapcsolódik egy videó is. 2012. Február 11-én az Antarktiszi Neumayer állomás webkamerája egy érdekes fényjelenséget rögzített. Az id? felh?s, ködös volt, így a nap nem lehetett, kérdés, hogy mi volt ez a fényjelenség. Ez a jelenség a Neumayer állomáson egyébként nem az els?!

 

A felvételeket lassítva kell megnézni!
A NAPBA BELENÉZÉST SZABAD SZEMMEL SENKINEK SEM AJÁNLJUK, SEMMILYEN ESETBEN SEM, MÉG AKKOR SEM, HA HALVÁNYABBNAK LÁTSZIK! A NAPBANÉZÉS MARADANDÓ KÁROSODÁST OKOZ A SZEMNEK!

4 COMMENTS

  1. Akkor Kedves Somesz84 aznap Febr. 8-an eppen a chatboxot olvasva tobben is irtak, hogy ” mi a franc volt a Nappal ? :S ” ergo nem sok vilagveget vart majom… azert mert te nem latsz semmit, nem jelenti egyaltalan azt ,hogy akkor mas mar idiota.. Like this people (L) … -.-