Home A múlt rejtélyei Van-e kapcsolat a Philadelphia-kísérlet és az UFO-k megjelenése között?

Van-e kapcsolat a Philadelphia-kísérlet és az UFO-k megjelenése között?

978
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

A második világháború alatt a US Navy kutatói a tökéletes álcázási technika/technológia kifejlesztésén dolgoztak hadihajóik számára. Az elméleti hátteret az einsteini általános relativitáselmélet és az elektromágnesesség jelenségének ötvözése adja, s az a lényege, hogy ha egy test körül egy megfelelő erősségű mágneses mezőt alakítunk ki úgy a test az ellenséges radarok számára láthatatlanná válik.

A 30-as évek vége felé elkezdtek keresni egy olyan hajót, amely megfelelt a kísérletnek, így bukkantak rá az akkor D 174-as hadrendi számot viselő, USS Eldridge nevű 1500 tonna víz kiszorítású rombolóra. Az ilyen típusú hajókba nehéz volt beszerelni a korabeli technikával készült hatalmas eszközöket, ezért átalakításokat kellett végrehajtani, például ki kellett venni a romboló lövegtornyát, ide helyezték a generátorokat, majd bekábelezték, beszerelték a vákumcsöveket és mindent előkészítettek ahhoz, hogy ezek a generátorok elő tudják állítani a mágneses erőteret.

USS_Eldridge_DE-173_(1944)

A kísérlettel nem csak egy elektromágneses anomáliát idéztek elő, hanem téridő anomáliákat is. Ezt a téridő anomáliát képletesen úgy kell elképzelni, hogy a kísérlet során az Eldridge kinyithatott egy “téridő lakatot’ és ennek következtében bekerülhetett egy téridő járatba.

Egyes elméletek szerint (mivel ezekben az években sok ehhez hasonló kísérlet folyt), akaratlanul is megnyitottak egy téridő kaput. Szinte ezzel egy időben jelentek meg a földönkívüliek.

(Mint tudjuk, a kísérlet 1943-ban történt, a Roswell-i incidens 1947-ben, tehát alig két évvel a kísérletek után.)

Mivel a Föld körüli térben jelen vannak az úgynevezett megfigyelő ?műholdjaik?, érzékelték, hogy a bolygón megnyílt egy téridő kapu. A téridőnek a rezdülését a műszereik jelezték, azaz az ?üzenet? eljutott hozzájuk, megkapták a ?kozmikus meghívót?. Amit ma a fizikai világban megmagyarázhatatlan jelzővel illetünk, annak az alapja 1920 és 1950 között alakult ki.

15_0410

Nem minden ok nélkül volt a nagy felfedezéseknek és kutatásoknak ez az időszaka, valahonnan, valakiktől esetleg instruciókat kaptunk? Mert ugye nagyon furcsa, hogy egységesen a világ minden pontján ebben az időszakban minden tudós olyan rendkívüli dolgokkal kezdett el foglalkozni, ami abszolút nem illett a kutatási profiljába.

Egyébként akkor és ott nagyon sok kutató állította, hogy valamiféle sugallat hatására kezdett bele különféle kutatásokba. Mintha jött volna valamiféle inspiráció.

Vajon Leonardo is hasonló sugallat hatására kezdett a bonyolult repülőszerkezet építésébe?

Csodálatos világ