Home Cikkek Van élet a Marson

Van élet a Marson

1503
17
Megosztás

Interjú Alfred L.Webre-val, az Institute for Cooperation in Space (ICIS ? Együttműködés az Űrkutatásban Intézet) igazgatójával: “67 éves vagyok. Egy tengerészeti bázison születtem Floridában, a Második Világháború alatt. Vancouverben élek. A jog doktora vagyok és bíró háborús bűnökben, a Kuala Lumpur-i Törvényszéken. Házas vagyok, egy fiam és két mostohalányom van. Intelligens eredetű univerzumban élünk.”

Van rá bizonyíték, hogy vannak etikus, nálunk fejlettebb civilizációk, akik részt vesznek a fejlődési folyamatunkban.

Mutasson bizonyítékokat.

Az Egyesült Államok kormányának tisztviselői, akik tanúsították részvételüket titkos programokban, amik bizonyos földönkívüli civilizációkkal ápoltak kapcsolatot.

Ez azt jelenti, hogy már kapcsolatba léptünk a földönkívüliekkel?

Igen, ezen tanúk szerint, az Egyesült Államok kormánya titokban dolgozik velük az 1950-es évek óta. Egy CIA tisztviselő fia, Andrew Basiago, hét évesen részt vett egy programban, amit különlegesen tehetséges gyermekeknek szerveztek, akiket arra képeztek ki, hogy nagykövetek legyenek a földönkívüli fajok előtt.

Valamilyen kapcsolat?

Volt egy találkozás három űrhajóssal a Mars bolygóról. 2009 januárjában a CIA tisztviselője, Virginia Olds, megerősítette, hogy a CIA tudja, hogy van egy humanoid civilizáció a Mars felszíne alatt.

marslife

 

Úgy gondoljuk, hogy a Kr. e. 9500. évben a Vela szupernóva töredékei beléptek a naprendszerbe és elpusztították a Mars ökológiáját. A marsbeliek a hozzánk viszonyított 1500 év etikai és technikai előnyükkel a földfelszín alatt találtak menedéket. 2008 decemberében közzé tettünk egy beszámolót, ami tartalmazta a NASA Rover Spirit robotja által készített fényképeket, amiken bárki azonosíthat bizonyos humanoid fajokat, állatokat és építményeket a Mars felszínén. Ez mind megtekinthető a www.exopolitics.com oldalon.

Van három űrhajós, akik biztosíthatnak róla, hogy láttak földönkívüli életet.

Igen, Buzz Aldrin, aki az Apolló XI fedélzetén utazott, azt mondta, hogy amikor 1969-ben leszálltak a Holdra, volt két nagy földönkívüli hajó a nagy kráter körül. Az elmondottakat rangos NASA tisztviselők megerősítették.

Meg vagyok döbbenve.

Dr. Steven Greer. a Disclosure Project igazgatója, több mint 500 esetleírást gyűjtött össze a katonaságtól, a kormánytól és a hírszerzés azon magas rangú tagjaitól, akik tanúsítják a földönkívüli jelenlétet, és ezeket publikálta is a National Press Club of Washington 2009. májusi számában.

Mexikó, Chile, Brazília és Peru nyilvánosságra hozták az UFO felvételeiket.

Nemrégiben így tett Franciaország, Svédország, Dánia és az Egyesült Királyság pedig nyilvánosságra hozott 7200 UFO aktát, amiket a D155, a Védelmi Minisztérium titkos egysége állított össze.

Miért nem hozták nyilvánosságra, hogy van élet a Marson?

Politikai okok miatt. Közzé fogunk tenni egy kérést a tájékoztatási szabadság törvényére támaszkodva, hogy a NASA beismerje, hogy van intelligens élet a Marson.

És a marsi civilizáció, ők miért nem mutatkoznak nyilvánosan?

A bolygónk egy alacsony osztályba tartozik és feltételezzük, hogy karantén alatt van, amit a világegyetem kormánya léptetett hatályba.

És ez a karantén most véget ér…

Úgy gondoljuk, hogy etikus földönkívüli civilizációk használták az UFO jelenséget, hogy hozzászoktassanak minket a létezésükhöz, és 2010 és 2020 között nyílt kapcsolatok jöhetnek létre ezekkel a civilizációkkal.

Tehát elsőként a Marsiakkal fogunk kapcsolatba lépni?

Igen, mert ennek sok közös előnye van, ők technológiát és tudást adhatnak nekünk, nekünk pedig van egy rendkívüli zöld bolygónk, ahol letelepedhetnek.

Hogyan működik az univerzum?

Sok a miénkkel párhuzamos dimenzió és univerzum létezik. Néhány földönkívüli civilizáció más dimenziókból, más párhuzamos univerzumokból származik, ez az oka, hogy az UFO-k egyszerűen csak megjelennek és eltűnnek.

Milyenek ezek a fejlettebb civilizációk?

Úgy tűnik, egy szervezett univerzumban élünk, és az etikusabb civilizációk képessé váltak uralni az idő dimenzióját és valószínűleg ők fogják fejleszteni a valóságunkat.

? hát ez rettenetes.

Néhány elmélet szerint nagyon felgyorsított iramban fejlődünk, hogy felhagyjunk az állandó háborúzás gazdaságával és fenntartható gazdaságot hozzunk létre ehelyett. Az emberi tudat fejlődik, hogy hamarosan beléphessen az egyetemes korba, és, hogy nyíltan kapcsolatba lépjen ezekkel a más civilizációkkal.

? nyújthatnának nekünk segítő kezet is.

Van egy alapvető irányvonal: nem szabad beleavatkozni más bolygó civilizációjának fejlődésébe. Azonban az ember rövidesen meg fogja tanulni, hogyan használja a kvantum-teleportációt és, hogy hogyan nyerjen energiát az űrből. Egy átmeneti korban élünk, ahol döntenünk kell pusztítás és fejlődés között.

a.l.w

A munkájának része az univerzum nagy kormányának tanulmányozása?

Az exopolitika a társadalomtudományokhoz tartozik és az emberi civilizációnk és az univerzum más intelligens civilizációinak viszonyát tanulmányozza. Az egyetemes diplomácia területén első lépéseink egyike a marsi civilizáción keresztül vezet.

Értem.

Ami engem illet, én dr. Norman Mirandával, az ENSZ Közgyűlésének kabinetfőnökével dolgozom, azzal a céllal, hogy az ENSZ képviselhesse a Földet a marsi civilizáció előtt.

Lehet, hogy ez az interjú olyan nagy zavart vált ki Önökből, mint az velem történt, de fordítsanak figyelmet azok személyére, akik részt vettek a 2009-es Európai Exopolitikai Csúcstalálkozón ? a NASA úrhajósai és az Orosz Űrügynökség, ami állítja, hogy jött már létre kapcsolat földönkívüli civilizációkkal ? és a szervező, Webre, az Exopolitika (Vesica Piscis) írója, a New York-i Környezetvédelmi Ügynökség általános ügyvédje és a Ford Alapítvány tanácsadója; a Yale és a Texas-i Egyetem volt közgazdaságtan professzora; az 1996-os Texas-i demokrata konvenció (Clinton-Gore) küldötte. Ők tényként beszélnek egy marsi valóságról: galaktikus szinten vajon lesz még több ilyen is?

A Mars titkai c. dokumentumfilm:

vopus.org

17 COMMENTS

 1. Én hiszek abban,hogy valamilyen életforma van rajtunk kívül is. Túl nagy a világegyetem.Egy kedvenc filmemből idéznék: “Ennyi emberre vétek lenne elpocsékolni” Vagy a Holdon vagy a Marson vagy valamelyik másik galaxisban biztos,hogy van élet.Kizárt,hogy nincs!

 2. Ez egy óriási nagy vicc. Sokan majomembereket, macskákat és egyebeket vélnek felfedezni a mars sziklái között. Rendben van, az emberi fantáziának is meg kell adni a táptalajt. Ám amennyiben ezt valaki komolyan gondolja és el is hiszi, az meg is érdemli. Én valahogy arra törekednék hogy azt a tábort aki komolyan gondolja ezeket együttvéve azzal a táborral aki feltétel nélkül elhiszi a hazugságokat, minimum dupla adóztatással sújtanám amellett hogy maximalizálnám a profitot ezen fikciók széleskörű piaci szegmentációja által. Az így szerzett bevételt, pedig értelmes és tudományos kutatásokra fordítanám.

  • amn!
   Most már csak azt kellene eldönteni, hogy mit jelent az “értelmes és tudományos” kutatás, mi az igazság, mit közölnek veled, milyen a világnézeted, mit hiszel, az reális e, igazolta e valaki, és úgy egyáltalán van e fogalmad  az igazságról. Vagy csak azokat a dolgokat hiszed el, amit “hivatalosan” közölnek veled, és az szigorúan a tanított dogmákon, így a materializmuson alapul e.
   Ha ez utóbbi “hívésed” igaz, én tízszeres adót fizettetnék az ilyenekkel….:)))) De az is lehet, hogy elég csak megmosolyogni őket…
    
    

   • Nemcsak az a két véglet van, hogy
    1. valaki elhisz mindent, amiről szeretné, hogy igaz legyen, vagy izgalmas lenne ha igaz lenne;
    2. valaki elutasítja a lehetőségét is, hogy amit nem ismerünk az nem lehet.
    Az a probléma, ha valaki keresztkérdéseket tesz fel egy “hivatalosan” nem igazolt elmélet hitelességével kapcsolatban, akkor azt az elméletben vakon hívők máris a másik véglet kategóriájába sorolják.
    Legyünk nyitottak az újra, de ne higgyünk el mindent, ami érdekes, izgalmas vagy jó lenne ha igaz lenne.
    Ez a marsi dolog pont ilyen: szép és izgalmas lenne, ha itt a szomszédban lenne élet – ráadásul intelligens élet.
    Talán túl szép ahhoz, hogy igaz legyen.

    • A végletek,sajna kiszámíthatatlanok.
     1.-ha csokit nyomnának az orrod alá sem hinnéd el,mert úgy néz ki mint a kutya kaki. Orr nélkül meg,hát az illatát nem érzed.
     2.-ha,valaki elutasítja azt,amivel eddig még nem találkozott,akkor az  nem is lehet valóság….
     Hivatalosan ki igazolhat bármit,abban az esetben,mikor semmi nem az aminek mutatják.(..a nasa retusálja,még a föld képeit is,a marsét,és a holdét,ugyan miért is ne tenné..) És ebből kifolyólag a vakon hívőknek még,ha a szemét szúrja is ki, akkor sem győzhető meg,hogy talán nem hinni,csak gondolkodni kellene.Vakon hinni a mai tudományban… na az a balgaság. Sokan vannak,akik nyitottak,az élet megfejtésére,és még a marsig sem kell elmenniük.  Az izgalom ott kezdődne,ha az igazat elmondanák,és ez valakiknek szép lenne,van akiknek viszont nem. A szomorú,hogy mindezt folyamatosan bemutogatják, de nem hisszük el….és a kísérlet megint sikeres…,vagy lehet,hogy nem..
      
     http://videa.hu/videok/film-animacio/onzetlensegi-egyutthato-juilan-virgin-2012-5thhuUDbmVNeGzoM
      
      

    • Én kutattam évekig ezt a témát, a marsi életet. Arra jutottam, hogy ott ma nincsen élet, csak egyes földönkívülieknek — talán a szürkéknek — vannak ott támaszpontjaik, bázisaik a felszín alatt. (Mint a Holdon is!)  
     Viszont régen éltek ott intelligens lények. Volt a Marson civilizációjuk.  Ám mivel a közeli Föld sokkal jobb élettér volt, ezért ide költöztek, Atlantiszra! (ennek során egyébként időugrást is végrehajtottak állítólag, szóval …. nem semmi …. de szerintem létezhet az is. Az időugrás.) 
     Többet nem sokat tudok, csak még annyit, hogy a marsiak területének nagy része Atlantiszon egy súlyos katasztrófa következtében elpusztult. A világűrből jött valami aszteroida ami becsapódott oda. 
     Ez utóbbiakról – melyeket írtam – Drunvalo Melchizedek: Az Élet Virágának ősi titka c. könyvében olvastam. A 2. kötetben.
      

 3. Persze,hogy retusálja.
  Most senki ne mondja már azt nekem,hogy milyen modern dolgokat találnak fel évről évre.Hány megapixeles telefonokat vagy vegyük csak a rakétát vagy az űrszondát.És akárhol voltak eddig mi miért mindig csak fekete fehér vagy homályos képeket látunk?
  1:Vagy tényleg ennyire hülyék és direkt rossz kamerával szerelik fel a “járműveiket” 2:vagy ergo valami van ott amit nem akarnak,hogy lássunk!!!
  Szerintem utóbbi és itt most nem konkrétan arra gondolok,hogy földönkívülieket vágnak meg retusálnak le a képekről de lehet,hogy előttünk mondjuk 10ezer évvel ezelőtt a Marson nem olyanok voltak a körülmények mint mondjuk most.Attól még lehet,hogy 10ezer évvel ezelőtt lakott volt,épületek még maradhattak “épségben” amiről nem akarják,hogy tudjunk!! De a kérdés az lenne miért nem akarják? Miért titkolják?

  • Ha léteznek földönkívüliek – szerintem igen – az nem azt jelenti, hogy a Marson kell lenniük és a NASA biztosan eltitkolja őket.
   Izgalmas elgondolkozni azon, hogy a Marson lehetnek titkos földönkívüli bázisok, de azért annak is megvan a lehetősége, hogy nincsenek és a Marson nincs élet.
   Szerintem ez utóbbi a valószínű – bármennyire is nem annyira izgalmas ez, mintha idegen bázisok, civilizációk lennének ott.
   Ettől persze még ideröpködhetnek más civilizációk küldöttei, minél fejlettebbek nálunk, annál inkább lehetséges, hogy nagyon messziről jönnek ide.
   Akár másik galaxisból, vagy másik dimenzióból.
   Már ha tényleg léteznek…

   • De minket nem érdekel annak a lehetősége, hogy nincsenek a Marson bázisok. Minket az a lehetőség érdekel, hogy mi van, ha vannak.

    Nem foglalkozunk a szkeptikus cáfolatokkal, mi azt az oldalt közelítjük meg, amely felveti a lehetőségét annak, hogy UFO-k jelen lehetnek a Marson. És nem is vagyunk hajlandóak ennek az ellenkezőjének a bizonyítására, hiszen nem ez a célunk.

    Más esetekre vonatkozólag sem! Van egy nézetünk, mi azt követjük, ezt követjük már 7 éve, mi a lehetőségek után kutatunk és sokkal nagyobb hangsúlyt fektetünk az irracionalitásra, mint a racionalitásra. Ha nem vetted volna még észre.

    • El lehet gondolkozni azon, hogy mi van ha vannak bázisok a Marson, de ezt úgy hívják, hogy science fiction – tudományos fantasztikum.
     Szerintem érdemes meghallgatni a szkeptikus cáfolatokat is, mert
     1. vagy ráébreszti az embert, hogy amit eddig gondolt mégsem úgy van és újragondolja az egészet – így közelebb juthat az igazsághoz,
     2. vagy megerősíti az embert addigi vélekedésben, mert a cáfolat bizonytalan lábakon áll.
     Persze azt is lehet csinálni, hogy az ember befogja a fülét, amikor egy cáfolatot próbálnak neki mondani, de az olyan, mintha földbe dugná a fejét, mert fél attól, hogy esetleg mégsem igaz, amit felépített magában.
     Szerintem például vannak földönkívüliek, és itt jártak a Földön.
     Ennek ellenére éppen most olvasom Carl Sagan: Korok és démonok c. könyvét, amiben a híres csillagász, aki abszolút érdeklődő volt a földönkívüli élettel, írja le, hogy miért valószínűtlen, hogy itt jártak a földönkívüliek és szerinte miért nem igazak az elrablásos esetek és a lezuhant ufok.
     Sokmindennel egyetértek, amit írt, de egyelőre nem változott meg a véleményem a földönkívüliekről, mégis kíváncsi vagyok, hogy egy elismert tudós, akit tényleg érdekel a téma, mivel indokolja álláspontját.
     Nem félek attól, hogy esetleg igaza lehet.
     Hogyha a dolgokat csak egy oldalról vizsgáljuk, akkor nem biztos, hogy olyan pontos képet kapunk.
     Persze ha valakinek csak az a célja, hogy fantáziáljon arról, hogy mi lenne ha… azzal sincs semmi baj, csak a helyén kell kezelni.

     • És szerinted “hány internetes vagy egyéb előadáson lehetett látni/hallani, hogy a Holdon egyáltalán nem 1/6 a gravitáció??? Vagy hogy a Mars és a Vénusz ma már dogmává merevedett paramétereit a hatvanas évek elején ( az első bolygószondák indítása előtt! ) egy Carl Sagan nevű fiatalember, egy Donald Menzel ( M-12-es ) csillagász tanítványa találta ki???

      – Bizony túl fájdalmas lenne annak a beismerése, hogy eddig 100%-os hazugság-mátrixban éltünk, és ezzel még az alternatív kutatók sem mernek szembenézni, ezért kelnek és fekszenek nap mint nap féligazságokkal, a NASA-képek állandó bámulásával, mert ennek a narkotikuma azt az illúziót biztosíthatja továbbra is számukra, hogy valami fontosat csinálnak.”

 4. Nos Érdekes A cikk
  Élet a Marson Hát Lehet Vagy csak volt A világ egyetemben Megszálalhatatlan Naprendszer Létezik És megszámlálhatatlan Bolygó  És hogy vannak e Más Élőlények Szerintem vannak  Nem hiszem Hogy csak Mi vagyunk az egyetlen életforma az univerzumban De A találkozás Talán egyszer létre jón amikor már képesek leszünk olyan járműveket Építeni ami Képes elhagyni a naprendszerünket és kutatni A végtelenséget 
   
  És itt jön a Képbe a Számtalan Star Trek Sorozat  ezeket A filmeket El tudom képzelni A valóságban bár nem pont Úgy ahogy Megcsinálták de valami hasonló képen 
  Kutatjuk a Bolygókat Miért ? Mert Kíváncsiak vagyunk és felfedezők És lehet Hogy egyszer Sikerrel járunk Én ebben Hiszek És ha netán Létre jön Más Életformával A kapcsolat  És Mondjuk A Mai technológiánk 100 Évet UGRIK  és LEHET hogy nem LESZ SZÜKSÉG PÉNZRE SE SEMMI FELESLEGES DOLOGRA CSAK ARRA HOGY ÉLJÜK BÉKÉBEN AZ ÉLETÜNK 

 5. gabee szerint: “Bizony túl fájdalmas lenne annak a beismerése, hogy eddig 100%-os hazugság-mátrixban éltünk
  Igen, az tényleg fájdalmas lenne és még csak azt sem gondolom, hogy lehetetlen, hogy rengeteg hazugsággal vagyunk körbevéve – ezek mennyiségén és milyenségén persze lehet vitatkozni.
  De annak is fájdalmas lehet a beismerése, hogy a világban nincsenek bolygónkra látogató földönkívüliek, nincsenek olyan világméretű összeesküvések, amelyekre ha egyszer fény derülne, akkor beköszöntene az aranykor, stb, stb..
  Ezek nélkül az élet nem lenne olyan érdekes, izgalmas, olyan különleges és ebbe nagyon fájdalmas belegondolni.