Home Hírek Velőtrázó sikolyok, fantom alak riogat egy iskolában

Velőtrázó sikolyok, fantom alak riogat egy iskolában

217
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

alakA diákok és néhány alkalmazott is találkozott a jelenséggel.alakTöbb, mint egy héttel ezelőtt, pénteken kezdődött a maláj Kota Bharu központjában található Penkalan Chepa 2 általános iskola hideglelése, ugyanis több diák, illetve alkalmazott, szembetalálta magát egy rejtélyes fekete alakkal, ami a folyosókon, osztálytermekben bolyong.

Összesen nagyjából száz ember volt szem- és fültanúja a paranormális jelenségnek. Akadtak, akik testi tüneteket tapasztaltak. Például érzéketlenné vált a kezük, vagy úgy érezték, hogy megragadta őket valami.

A fantomról az egyik diák fényképet készített, amelyen jól látható, hogy az alak egy oszlop mögött áll. A képet átvették a maláj újságok. Az iskolában, ahol csak lányok tanulhatnak, komolyan veszik a jelenséget, hiszen egy nagyon vallásos város központjában található. A tömeghisztéria miatt bezárták az iskolát, majd hívtak egy vallási vezetőt, hogy szüntesse meg a velőtrázó sikolyokat és űzze el a fantomot, ám ezt nem sikerült elérni.

alak
A szakértők úgy gondolják, hogy a tömeghisztéria gyakori az elzárt csoportoknál, ráadásul a stressz okozza, amiből bőven kijut a diákoknak, hiszen az iskola nagyon magas elvárásokat támaszt eléjük. Ezt azonban cáfolja az, hogy a fantomot nem csak diákok látták. Az egyik tanár például arról mesélt, hogy a fekete alak meg akarta szállni a testét.

life.ma