Home Beszámolók Vissza a múltba, sok paranormális álmok

  Vissza a múltba, sok paranormális álmok

  4

  Sziasztok!

  Jó sokáig nem írtam, de vártam hogy még több paranormális esetek történjenek velem. Leírom egy beszámolómba, amik történtek velem.

  A régi álmok szerint:

  http://paranormal.hu/a-multam-a-jovom-avagy-a-regi-eletem/

  és

   http://paranormal.hu/ujabb-almok/

  (Mivel már bezárta az elmém a paranormális tevékenységeket így sajna, már nem vagyok fogékony ezekre, de a mai napig érzékelem hogy nem múlt el csak szünetet tart.)

  Szombaton teljesen fájt a lelkem családi gondok miatt, de az lényegtelen hogy min… Már sírtam, hogy nem tudom újra megnézni az alvilági templomot, hogy felkeressem a papírokat vagy a könyveket mért lettem “Bukott” angyal, sikertelenül jártam, mert nem az eredeti alvilági templomba mentem, hanem nyitottam egy kaput (persze elő volt idézve a fekete szárnyam és úgy mentem be). Ott lent találtam egy kis falu szerűséget bementem egy olyan “kastélyba”, ami ronda alvilági lények volt ijesztőek is voltak. Láttam két vámpírt ott egyik férfi volt a másik nő. Leírásom róluk:. a bőrük színe szürke volt; kopaszak voltak; nagy hegyes fülük voltak; ha kinyitották a szájukat máris megpillantottam a hatalmas vámpír fogakat; mindketten barnás feketés színű voltak a szemeik. És kolostori ruhákat hordtak, kb. ilyeneket:

  60681980

  Nagyon ijesztőek voltak, mikor beléptem le támadott két kutyájuk ilyen: Kan corso, kutyájuk voltak. És a férfi vámpír torkomnál emelt fel, fojtogatott és azt mondogatta hogy kiszívja a véremet, hogy megijesszen. És ekkor jött egy ugyan olyan kinézetű idegen, aki nem volt vámpír hanem helyette a fogai olyan cápa fogsora volt. Mondta, hogy én egy látogató vagyok, tegyen le, ne bántson engem, ő jött nekem segíteni aki megmutatja, hogy hol van a ‘könyvtár’. És én még azt hittem, hogy megint a templomban leszek. Mivel nem azon a helyen voltam még régen így a helyszín változott, de a papírok nem.

  Mikor megmutatta azt a részt a könyvtárban, ahol megkereshettem volna a válaszomat a hatalmas iratokban, mikor beléptem lángba égett az egész. Egyből meg is fagyasztottam ezeket a lángokat, és eloltottam őket. Nem tudom, hogy ki akarja megakadályozni, hogy felkeressem a kérdéseimre a választ, de mikor felébredtem eléggé elkeserített! :/

  ——————————

  Leszeretném írni, hogy mikor felébredek különösebben már megszoktam de érzem a szárnyaim helyét…

  ——————————

  Előző cikkekben leírtam:

  http://paranormal.hu/furcsa-almok/

  http://paranormal.hu/ujabb-almok/  a védelmezőmet.

  Most viszont azt szeretném leírni arról, hogy a védelmezőm meghalt, vagyis feláldozta saját életét hogy megmentsen engem. És azóta egyszer sem láttam az álmomban.

  Lerajzoltam mikor páncélt alkot rám:

  http://imgur.com/WiZ3xgU.png

  A kardom: http://i.imgur.com/CUDinta.jpg

  Viszont egy új formámra tettem szert, ami eléggé meglepett. Így néznék ki:.

  http://i.imgur.com/D47lawn.jpg http://i.imgur.com/IH38l6C.jpg

  —————————-

  Mivel nem rég bekerültem a középiskolába, eddig sose volt szerelmem, de megpillantottam egy embert.

  Másnap nagyon sokszor álmodtam vele. Eddig semmi nyoma nem volt a paranormális jelenségnek, mostanáig: Egyszer lefekvés előtt kértem az elhunyt nagyszüleimtől, hogy mondják e hogy ő a nagy őm vagy sem. És megjelent másnap az álmomban az elhunyt nagyszüleimék, a papám és a mamám. Azt láttam, hogy a föld fekete volt, a háttér olyan szürkés, ködös volt mintha félhomály volt. És megláttam a szereteteimet. Mondta a mamám, hogy ő lesz az akit kerestem.

  Felébredtem és kivert a hideg, hogy lehetséges e, vagy sem.

  —————————

  Mivel valamilyen kapcsolatban állok a vízzel, mert álmomban az az elementáris erőm. Így fürdés közben nagyon sok jelekre tettem szert, valaki esetleg tud segíteni ezekben?

  Előre is köszönöm a válaszát.

   

  Üdv: Mazda/Orion

  4 COMMENTS

   • Mh.. Nem tudom hogy mit is írhatnék mert ahogy az utolsó mondatodban áll az eléggé lenéző. Így két részben írok inkább.
    Nyugodtan kérdezhetsz üzenemben 🙂
    Tényleg az utolsó mondatodat nem tudom hová tenni :/ Mert vagy az álmodról akarsz kérdezni vagy lenézel…
    Teljesen össze vagyok kavarodva..

    Ha lenézed az álmaimat nekem az ég világon m1. Mert nem te “éled” át. Tulajdonképpen az a fura, hogy az álmjaim inkább folytatódnak, és az is eléggé fura hogy az összes álmomban csak is azok a képességek szerepeltek, nem pedig mások. Olykor megjelennek újabb képességek az álmomban…
    Végén odáig fajul ez a beszélgetés, hogy te is az életkorommal fogsz majd jönni, hogy nekem alig van élettapasztalatom..
    Az én álmjaimnak mikor ilyeneket álmodok van valami jelentőségük. (Egyátalán nem nézek tv-t avagy filmeket.)

    Bocsi ha megbántottalak..

  1. Szia!

   A jelekkel kapcsolatban esetleg érdemes utánanézned az asztrológiai jelek között.
   Legyél türelmes, valószínű idővel egyre több emléked fog feljönni.
   Vannak technikák, pl. meditáció segítségével lehet, hogy mélyebbre tudsz jutni,
   több emléket felhozni.

  2. Engem meg a kis barna 2 cm magas ufonauták elvonszoltak a saját bolygójukra, és a szemem láttára felboncoltak egy csomó embert a vicc kedvéért, kb egy embert 1 másodperc alatt felboncoltak, és vagy 1500 embert a szemem láttára boncoltak fel, aztán a belső szerveiket odaadták a kis szürke 1 cm magas ufonautáknak, akik összeturmixolták az egészet, majd a kis rózsaszín 0,5 centiméter magas ufonauták is odajöttek, és fel voltak háborodva, mivel a 0,1 centiméter magas rendkívűl intelligens kis kék ufonauták véletlenül felboncoltak egy 0,01 centiméter magas kis sárga ufonautát is, így kezdhették az egész munkát előről. Végül is, mire sikerült rendesen elvégezni a boncolásokat kiderült, hogy a vezető faj, tehát a 0,001 centiméter magas apró vörös színű ufonauták nagyon barátságosak, csak hát szeretnek boncolni, de igazából most nem voltak jó kedvükben, ezért azt mondták a 2 cm magas hibrid ufonautáknak, hogy most csak belezzenek ki embereket, mert a teljes boncoláshoz nincs kedvük. Ekkor jött egy hatalmas 3 mm magas lény, és elkezdett okoskodni, amit a 0,001 centiméter magas, hatalmas szuperintelligens vörös ufonauták nem néztek jó szemmel és a 3mm magas lényt felboncolták élve, és a baktérium nagyságú ufonautáknak adták további boncolásra, mivel annyira büdös volt, hogy lehetetlen volt tovább boncolni. Azt mondták hogy nem akarnak rosszat, láttam is, hogy nagyon barátságosak, szóval azt mondták hogy pár milliárd embert felboncolnak, mivel a 2 dimenziós lapszerű (A/4) lények ezzel bízták meg őket, mert nem értik, hogy létezhet 3 dimenziós élet, így boncolni kell, de azért barátságosak, mivel élve felboncolják az embert,de boncolás előtt helyi érzéstelenítést használnak, mondjuk a 0,001 centiméter magas vörös ufonauták szerint nem kell érzésteleníteni, mivel úgy jobb a boncolás hatásfoka, de a Boncolási Egyezmény alapján egy algopyrynt kap minden felboncolandó ember az élve boncolás előtt. A kis fekete ufonauták a legjobb boncolók, koncolni is szoktak, olyankor nem boncolnak, csak beleznek, ők a megbecsült tagjai az idegen társadalomnak. Azt mondták, hogy barátságosak, és a boncolással segítik az emberi fajt, én hiszek nekik, mivel véletlen eltapostam egy kis sárga (0,00001 cm) ufonautát, és azt mondták, hogy nem baj, mivel nem szeretett boncolni.