csütörtök, január 17, 2019
Home Hírek Zavarosak az információk az USA titkos UFO programja körül

Zavarosak az információk az USA titkos UFO programja körül

1467
0
Megosztás

Azokra a kérdésekre, hogy pontosan melyek voltak az USA UFO programjának céljai, zavaros válaszokat adnak az amerikai kormányszervek.

A projekt, amely úgy is ismert mint Advanced Aviation Threat Identification Program (Légiközlekedésre Veszélyt Jelentő Fenyegetéseket Elhárító Program), 2007 és 2012 között futott. A programra 22 millió dollárt költöttek azért, hogy nyomozzon a hadseregben történt UFO észlelések után.

A Sun Online feltett néhány kérdést az Amerikai Védelmi Hírszerző Ügynökségnek, amely felhívta a figyelmet arra, hogy némi félreértés van a programmal és annak céljaival kapcsolatban.

“A sajtóban zavar van a program és annak céljaival kapcsolatban…A Védelmi Hírszerző Ügynökség nem adott ki semmilyen információt, adatot vagy videót” – mondta egy szóvívő.

Ugyanakkor a Védelmi Minisztérium próbálta háttérbe szorítani a Védelmi Hírszerző Ügynökség reakcióját mondán, hogy márpedig egyértelműek a program céljai és nem volt semmiféle zavar vagy félreértés ezzel kapcsolatban.

“A programban részt vevő személyek feladata az volt, hogy elemezze a hosszú távon Amerikára fenyegetést jelentő idegen országok légi vagy űrtechnológiáját.” – mondta a szóvívő

Miért adott közre egymásnak ennyire ellentmondó információt a két kormányszervezet?

“Nekem úgy tűnik, mintha kihátrálnának” – mondta Alejandro Rojas UFO kutató. “Nem pontosították, mi ennek az összezavarodottságnak az oka, de nem vagyok meglepve, hogy most próbálnak kimászni ebből”.

Vajon a kormány tényleg próbál visszalépni? Talán azt is megbánhatták, hogy egyáltalán közreadták a titkos program létezését?

Fox News | paranormal.hu