Home Hírek Zuhanó csészealjat, vagy meteoritot fotóztak hajnalban Angliában?

Zuhanó csészealjat, vagy meteoritot fotóztak hajnalban Angliában?

365
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

zuhano-ufo-2A tapasztalt UFO-vadászok közt van egy mondás: ?Ha ufót szeretnél látni, akkor nézd a nepkeltét? de hozd el a kamerádat is!? Úgy tűnik a tipp bevált, ugyanis az alább látható érdekes fotót lőtte egy nézelődő az angliai Plymouth városa felett. Pirkadatkor a felhők közt, mintha egy füstölgő UFO zuhant volna a föld felé. Egy devoni fotós 2017 április 16-án reggel furcsa dolgot vett észre az alkonyi égbolton.

Ben Landricombe sokáig dolgozott, és amikor hajnalban hazafelé ment, úgy döntött, hogy lő pár képet a csodás napkeltéről az egyik közeli dombon. Ekkor készítette ezeket a lenyűgöző fotókat. ?Soha életemben nem láttam még ilyet!? ? mondta Ben, aki Plymouth városi tanácsának dolgozik fotósként. ?Megmutattam mindenkinek a képeket, és mindannyian azt mondták: ?Wow!?zuhano-ufo-2

Persze a közösség oldalakon rögtön gratuláltak neki a remek fotókhoz. Mások viszont inkább viccelődtek: valószínűleg eltévedt egy észak-koreai kísérleti rakétát fényképezett le? A DailyStar szerint csak egy füstölő meteorit húzott át a város felett. Persze az UFO-vadász weboldalak komolyan vették a dolgot? ők inkább a megrongálódott repülő csészealj teóriában hisznek.

zuhano-ufo-1

Ne feledjük, ha a középkorban élnénk, akkor vagy isteni jelnek, vagy a gonosz mesterkedésének tartanák a különös látványosságot. Úgyhogy csak nézőpont kérdése, hogy ki mit lát bele a különös füstcsíkba?

napiufo.hu