Home Összeesküvés elméletek A fekete szemü emberek inváziója

A fekete szemü emberek inváziója

0

Hátborzongató, nyugtalanító, fenyegető, baljós…egyszóval emberfeletti. Így lehet jellemezni őket. Ezekre az emberekre nem csak az imént felsorolt szavak illenek, hanem még valami: természetellenes fekete szemek. Kik ők valójában?

Sok embernek van sötét szeme. Maga a fekete szem nem természetellenes, hiszen több mindenkinek van nagyon sötét barna vagy sötétkék szeme és adott fényszögben valóba feketének tűnhet a szem. De a fekete szemű emberek bármilyen fényszögben legyenek is, mindig feketének tűnik a látószervük. A beszámolók szerint nem csak az írisz fekete, hanem az egész szem.

Mindez persze lehet a szemtanú téves megfigyelése is. Ami azonban zavaró még, a a különös viselkedés. Akik már találkoztak ilyen emberekkel, gyakran erős késztetést éreztek, hogy jobb elkerülni őket. Csupán paranoiáról lenne szó? Nézzünk meg néhány esetet.


sarah-gabriela

PIHENŐ

Chris és a férje éppen a michigani I-75-ös úton utazott, amikor úgy döntöttek, megállnak egy rövid pihenőre. Amikor Chris kijött a női mosdóból, egy vékony, sötét hajú nővel találkozott aki szembe jött vele. A nőnek fekete szemei voltak. ?Határozottan éreztem azt a megmagyarázhatatlan szörnyű érzést, ami azt sugallta, valami nincs rendben vele? – mesélte Chris. ?A szemei…teljesen feketék voltak. Nem voltak pupillái, feketeség borította az egész szemét. Erős késztetést éreztem, hogy azonnal tűnjek el onnan amilyen gyorsan csak lehet. A tekintete üres volt, mintha semmiféle érzelem nem lenne benne, inkább hűvös és rideg volt?. Előfordul, hogy találkozunk sötétebb szemszínű emberekkel, de Chris valami nagyon különöset érzett ezzel a nővel kapcsolatban. ?Az érzéseim azt mondták, hogy nem ember volt. Olyan volt, mint egy felsőbbrendű valami, egy ragadozó, ami a zsákmányára vár. ?gy éreztem, mintha kontrollt akart volna gyakorolni rám. Emiatt éreztem azt, hogy azonnal el kell tűnnöm a hatásköréből. Amikor visszatértem a kocsihoz és beszálltam, hatalmas megkönnyebbülést éreztem. Felsőbbrendű. Ragadozó. Még lehetne folytatni a szavakat, melyekkel a szemtanúk jellemzik ezeket az embereket. De mi van, ha csak egy túlzott pszichológiai reakcióról van szó, amely válasz egy olyan szokatlan kinézetre, ami egyébként normális?

AZ APARTMANHÁZ

Tee jelenleg egy 48 éves apartmanház tulajdonosa Portlandban, Oregon államban, aki az eddigi 20 éves munkája során már rengeteg különféle emberrel találkozott nap mint nap, de volt egy bizonyos találkozása neki is, melyet a mai napig nem tud sehova sem tenni. Egy fiatal fiú állt az apartman ajtajában. Tee így meséli a történetet:

?17 vagy 18 éves fiú lehetett. Azt kérdezte, van-e szabad szobám. Emlékszem, hogy nagyon riadtnak tűnt, mintha félt volna valamitől. Az öltözködésében nem volt semmi szokatlan. A szemében annál inkább. Felállt a hátamon a szőr és remegni kezdtem a félelemtől?.
Akárcsak Chris, Tee is megtapasztalta ugyanazt a rosszindulatú érzést. ?Képtelen voltam egyenesen a szemébe nézni. Mintha a halálomon lettem volna. Most biztos páran azt gondolják, hogy túlreagáltam a dolgot, de a szemei igenis feketék voltak, nem volt igazi pupillája. A beszédjében sem volt semmi rendkívüli, de olyan erősen becsaptam az orra előtt az ajtót, ahogy csak tudtam és olyan messzire kívántam őt amilyen messzire csak lehetett. ?gy éreztem, hogy komoly veszélyben vagyok.?

Valóban beszélhetünk fekete szemekről? Vagy lehet-e olyan tág egy pupilla, hogy teljesen eltakarja az íriszt? Sötétben a pupillák teljesen kitágulnak, amennyire csak lehet. De a fiú Tee fényes nappal találkozott. Néhány gyógyszer azonban mellékhatásként eredményezhet tág pupillákat. A tág pupillák egyéb okai lehetnek még egyéb gyógykészítmények, szemcseppek és agysérülések. Lehetséges-e, hogy a fiatalember valamilyen szemcseppet használt vagy valami más gyógyszert? Természetesen elképzelhető ez is. De nem csak a szemről van szó. Olyan, mintha nem csak a szemükkel lenne a baj, hanem valahogy az egész lényükkel…a lelkükkel….ami elmerül a sötétségben.

A KÁVÉHÁZBAN

Missy sohasem fogja elfelejteni találkozását Starbucksban. Egy hideg novemberi napon megállt egy forró teára kocsijával az egyik bárban. Miután kifizette a kávét és a pénztárcájával volt elfoglalva, úgy érezte hogy valaki nézi őt. Missy megfordult és egy férfit pillantott meg. ?Az viselkedésével nem volt semmi különös viszont a szemei és a kisugárzása nagyon megrémített. A szemei feketébbek voltak a feketénél is, semmi fehérség nem volt bennük, és valami sötét titokzatosság vette őt körül, mintha csak maga a gonosz lenne. Ahogy a szemeit néztem, tudtam, hogy nem emberi lélek lakozik abban a testben…és tudta azt, hogy tudom, hogy nem ember?. Nem ember. Ez a kifejezés újra és újra felbukkan az elbeszélésekben. Itt nem egyszerű emberi tulajdonságokról van szó. Naponta találkozunk különféle emberekkel, akiknek más-más jellemzőik vannak. De annak a határozott érzése, hogy valaki nem ember, az teljesen más.

KOPOGÁS AZ AJTÓN

Adele otthon volt a találkozása során. Ezúttal azonban gyerek álltak az esemény középpontjában. ?Éppen a hálószobámban voltam és egy könyvet olvastam.? – mondja Adele. ?Éjszaka 11 óra körül kopogást hallottam. Felkeltem az ágyból, hogy megnézzem, mi lehet az. Kinéztem az ablakon és nagy meglepetésemre két gyerek állt ott. Kinyitottam az ablakot és megkérdeztem tőlük mit akarnak az éjszaka közepén. Egyszerűen csak annyit mondtak, hogy engedj be. Én nemet mondtam, majd megkérdeztem miért. Ők erre azt felelték, hogy használni akarjuk a fürdőszobát. Eléggé megrémültem azon, hogy 10 éves gyerekek bekopogtatnak az éjszaka közepén egy idegenhez, hogy használhassák a fürdőszobát. Nemet mondtam még egyszer, majd bezártam az ablakot, de az üvegen keresztül láttam őket. A szemükbe néztem…még sohasem láttam ilyen szemeket. Teljesen feketék voltak. Olyan volt, mintha valamiféle gonosz kisugárzás jönne belőlük. Az érzés körbevett. Rettenetes volt.?
RACIONÁLIS VAGY PARANORMÁLIS?

Mi a magyarázat? Barry Napier UFO kutató egyik cikkében azt állítja: ?A fekete szem nem lehet más mint kontaktlencse. Léteznek enyhén sötétített kontaktlencsék ugyanis. A legtöbb beszámoló valószínűleg a túl élénk fantázián alapul és a történetek nagy része el van ferdítve?. Napier szerint a legtöbb beszámolót nagyon szenvedélyesen és beleélve mondják el a szemtanúk, amely még inkább hitelesnek tűnővé teszi a történetet. Azok akik paranormális dolgokat látnak ezekben a történetekben, leginkább azon gondolkodnak, mi van ha nem emberek ők. Annak magyarázatára, hogy mik lehetnek, három felvetés született: idegenek, más dimenzióból jött lények vagy démonok. A témát azonban nehéz helyesen megítélni, nehéz levonni a következtetéseket. Mindenesetre érdekes problémával állunk szemben, amely úgy tűnik egyre többször fordul elő. Alaposabban meg kellene vizsgálni az eseteket és olyan jól kellene dokumentálni őket, amennyire csak lehetséges. Lehet racionális magyarázata ezeknek a találkozásoknak, vagy Missy szavaival élve ?nem vagyunk egyedül ezen a világon. A világunkat megosztjuk nem evilági lényekkel is?.

Seres Gábor – paranormal.hu