Home Spiritualitás A kirtlandi Szűz

A kirtlandi Szűz

6

A legtöbb szellemfotó, amit az interneten talál az ember, nagyon régi, és mivel fekete-fehér, nem is adja ki túl jól a rajta lévő, kísértetnek vélt alakot.

Nemcsak százéves vagy még régebbi képek vannak ugyanakkor, amelyek elgondolkodtatják az embert, vajon valóban szellemet kapott-e lencsevégre a készítőjük. Tavaly Ohióban készült egy kép, amely máig lázban tartja a világot: vajon igazi, vagy valamiféle manipuláció áll a háttérben?

Az Ohio állambéli Kirtlandban készült a fénykép 2013-ban. Egy májusi hétvégén a család esti kerti programot szervezett, és a gyerek nagy örömére néhány csillagszórót is beszereztek, hiszen azok sötétben meggyújtva különösen szép látványt nyújtanak.

Miközben Erin Potter, a család kislánya két csillagszóróval szaladgált a füvön, készítettek néhány felvételt róla, ám ekkor még nem sejtették, mit is fényképeztek le. Később, amikor megnézegették a fotókat, észrevették, hogy egy pirosas színű alak áll kislányuk mögött az egyik képen.

Óriási port kavart a felvétel, helyi tévécsatornák is meginterjúvolták a családot az esettel kapcsolatosan. Elindultak a találgatások, vajon mi vagy ki lehet az a félelmetes alak a képen? Egyes feltételezések szerint kísértetet kaptak lencsevégre, mások – és a család is – Szűz Máriát látják a különös alakban.

szellemfoto

A család annál is inkább Szűz Máriát látja a pirosas alakban, mivel Erin, a kislány 2007 óta leukémiás. A betegséggel való küzdelme alatt a gyerek csontvelő-transzplantáción is átesett, és a kép készültekor éppen a második ilyen beavatkozás előtt álltak.

Az édesanya szerint az alak megjelenése a fotón egy jel, hogy gyermekük ki fog gyógyulni a betegségből, és hogy a fentiek vigyáznak rá. A kislány apja hozzátette, bármi is van a képen, akár Szűz Mária alakja, akár más spirituális lény, ő tudja, hogy a képen való megjelenése azt jelenti, nincsenek egyedül a bajban.

femina.hu

6 COMMENTS

  1. Ez mi?
    “Szerelemre vágysz? Ezek a kövek segíthetnek bevonzaniÍgy vonzz szerelmet az életedbe!Így hatnak a bolygók az életedre!Ez a legvonzóbb benned a férfi szerintMelyik napon születtél? Ilyen férfi illik hozzádPénzhozó tárgyak a Sárkány évében Ebben a szakmában lehetsz sikeresKözelgő szerelmet jelző álomképekMit jelentenek az álmaid?Miről árulkodnak a tenyér vonalai?”
    Hogy jön ez a marhaság ehhez a cikkhez??