Home Összeesküvés elméletek A Vatikánnak is köze van az ENSZ földönkívüli élet integrálását hirdető videójához

A Vatikánnak is köze van az ENSZ földönkívüli élet integrálását hirdető videójához

0

Augusztus 10-én az Egyesült Nemzetek Nemzetközi Gyermek Gyorssegélyalapja (UNICEF) megjelentetett egy videót, amelyben egy földönkívüli gyermeket integrálnak egy normál emberi osztályba egy iskolában. A videó azt mutatja, hogy a gyermeket kezdetben hogyan gúnyolják, majd elfogadják, miután fejlett pszichikai képességeit egy iskolai darab során a szereplők lebegtetésére használja.

A videó Chilében jelent meg, és a mai napig több tízmillióan látták. Ami azonban a korábbi alternatív média hírekből kimaradt, az a Vatikán érintettsége egy szervezeten keresztül, amit Ferenc Pápa alapított, amely a UNICEF kísérletét szponzorálja, hogy megváltoztassák azt, ahogy a gyerekeket tanítják. Ez közvetlen kapcsolatra utal a Vatikán és az ENSZ titkos erőfeszítése között, hogy integrálják a földönkívüli életet az emberi társadalomba.

Miután a videó megjelent a Facebook-on, a UNICEF Chile a következő jelmondatot hirdette meg: “Találkozni valaki különbözővel egy nagyszerű lehetőség, hogy éljünk az értékes tapasztalatokkal. Mondjunk igent az integrációra!”

Miközben a UNICEF videó azt próbálja ábrázolni, hogyan fogadják el a gyerekek azokat, akik fizikailag különbözőek tőlük, hogy ezzel csökkentsék az erőszakos incidenseket, az, hogy egy idegen csillaggyermeket mutatnak be, egy sokkal impozánsabb magyarázatot sugall. A valódi célja az, hogy felkészítse az emberiséget, hogy nyíltan fogadja, és integrálja a földönkívüli életet.

2015 április 21-én megállapodást írt alá Rómában Ferenc Pápa, és elkezdődött egy ötéves együttműködési időszak a Vatikán által létrehozott szervezet, a “Scholas Occurrentes” és a UNICEF között.

A Scholas és a UNICEF kezdetben egy sor közös tevékenységben működik együtt világszerte azzal a különleges céllal, hogy véget vessenek az erőszaknak, és előmozdítsák a fiatalok csatlakozását, és hogy minden egyes ember egyéni képességeit előnyben részesítsék a serdülők részvételével, hogy bővítsék azon eszközökhöz és információkhoz való hozzáférésüket, melyek az összekapcsolódásukhoz, kommunikációjukhoz és együttműködésükhöz szükséges.

Az idegen gyermek videó kifejezetten arra irányul, “hogy véget vessenek az erőszaknak, és előmozdítsák minden fiatal összekapcsolódását,” – ahogyan azt a UNICEF és a Scholas Occurrentes kezdeményezése leírja. Ez a bizonyíték a Vatikán és a UNICEF idegen videója közötti közvetlen kapcsolatra. Ezért ésszerű arra következtetni, hogy a Vatikán része a titkos ENSZ kezdeményezésnek, hogy felkészítsék az emberiséget a földönkívüli látogatók üdvözlésére, sőt integrációjára.

Ez nem is olyan meglepő. Ferenc Pápa és a Vatikán csillagászai már korábban hivatkoztak a földönkívüliekre, mint akiket meg lehet keresztelni, és el lehet őket fogadni, mint “testvéreinket Krisztusban”. 2014-ben a pápa azt mondta, hogy megkeresztelné a marslakókat, ha ezt kérnék. Hónapokkal később szeptemberben Guy Consolmagno (jezsuita, mint Ferenc Pápa) vatikáni csillagász tartott beszédet a NASA álta szponzorált szimpóziumon, ahol többek között megvitatták a földönkívüli élet megkeresztelésének kérdését.

Röviddel ezután 2014. október 27-én Ferenc Pápa kiadott egy nyilatkozatot, melyben az “univerzum lényeire”, mint az isteni evolúciós terv részeire hivatkozott:

“Ő teremtette a lényeket, és tette lehetővé számukra, hogy belső törvényeik szerint fejlődjenek, amit mindegyiküknek megadott. Önállóságot adott az univerzum lényeinek, egyúttal biztosította őket a folyamatos jelenlétéről, megadva ezt minden valóságnak. És így folytatta a teremtést századokon és évezredeken keresztül, ami azzá vált, amit ma ismerünk, pontosan azért, mert Isten nem egy Démiurgosz, vagy egy bűvész, hanem a teremtő, aki életet ad minden dolognak.”

Ha azt is nyilvánosságra hozzák továbbá, hogy a földönkívüliek történelmileg fontos szerepet játszottak az emberiség fejlődésében, akkor egy teológiailag erős indokot hoznak létre, hogy integrálják őket az emberi társadalomba.

Végül amit fontos szem előtt tartani, az Ferenc Pápa közelgő látogatása az Egyesült Nemzetek székhelyére New Yorkba szeptember 25-én, hogy felszólaljon a Közgyűlés előtt. Az idegen gyermek videó augusztus 10-i megjelenése felveti annak a lehetőségét, hogy a pápa fel fogja vetni a földönkívüliek kérdését az ENSZ-ben tartandó beszédében. A pápa a beszédét megelőzően találkozni fog Obama elnökkel szeptember 23-án, és fel fog szólalni az Egyesült Államok Kongresszusa együttes ülésén a következő napon. Mindezek az események egybeesnek a szeptember 23-án tetőző kozmikus energiákat érintő jóslattal, ami egyben az őszi napéjegyenlőség, és mindez jelentős globális változásokhoz vezethet.

Nagyon is lehetséges, hogy egy nagyobb pápai beszéd érinteni fogja a földönkívüli életet, amit a legmagasabb szinteken koordinálnak az ENSZ és az Egyesült Államok vezetői között. Függetlenül attól, hogy a pápa a nyilvánosságra hozatal mellett dönt a közelgő amerikai útja során, nagyon fontos, hogy kapcsolatban van az ENSZ titkos erőfeszítéseivel, hogy oktassák az emberiséget a földönkívüli élet üdvözlésének és integrálásának fontosságára.

Új Világtudat