Home Földönkívüliek Aggodalmak az UFO-k miatt

Aggodalmak az UFO-k miatt

0

Egy hivatalos, San Diegoban készült korabeli iratból kiderül, hogy 1947 júliusában komolyan elkezdtek aggódni az UFO-k miatt. Arra lettek figyelmesek, hogy amennyiben ezeket a tárgyakat megtámadják, akkor a támadó gép biztos, hogy megsemmisül. Ez komoly aggodalmakat és félelmet váltott ki és szorgalmazták, hogy vegyék nagyon komolyan ezt a dolgot.

Amit sikerült megállapítani velük kapcsolatban az az volt, hogy egyes tárgyak rendelkeznek legénységgel, míg mások távirányításúak. A másik dolog amit megállapítottak, hogy a tárgyak szándéka békés és akár meg is állapodnának ezzel a bolygóval. Egy másik további felfedezés az volt, hogy a lények hasonlóak az emberhez, de nagyobb testmérettel rendelkeznek. Nem szállják meg az embereket, ezek a lények a saját világukból jönnek, de nem egy bolygóról, ahogy azt elképzeljük: inkább egy éterikus bolygóról van szó, melyet mi nem érzékelünk.

Amikor ezek a lények a járműveikkel belépnek a mi fizikai világunkba, akkor felveszik a világunk rezgését és materializálódnak. A járművek rendelkeznek továbbá egy sugárzással, amely támadás esetén azonnal tönkreteszi a támadó hadihajókat. Ezeknek a külső borítása valamilyen hőálló fém vagy ötvözet lehet. Akármikor képesek belépni az éteri világukba és eltűnni a szemünk elől, nyom nélkül.

Rádióhullámokkal nem lehet elérni őket, de radaron lehet látni merre járnak, amennyiben azok a hatósugaon belül vannak. Tisztában voltak a tudósok azzal is, hogy a tudományunk nem képes megmagyarázni a technológiájuk működését. Az is egyre inkább nyilvánvaló volt, hogy óriási felelősség van a hatóságok vállán az UFO üggyel kapcsolatban.

A kérdés, hogy hova fejlődött vajon a kormányok és a földönkívüliek kapcsolata napjainkra – már ha beszélhetünk-e egyáltalán bármilyen kapcsolatról, mert egyelőre minden csak feltételezés.

Seres Gábor
Kutatási anyag