Home Parajelenségek Boszorkánysággal vádolnak egy nőt Ontarioban

Boszorkánysággal vádolnak egy nőt Ontarioban

0

Egy nőt letartóztattak Ontarioban boszorkányságért, két nappal azelőtt, hogy az elavult törvényt eltörölték olna.

A 33 éves Tiffany Butch-ot December 11-én vádolták meg amiért átokkal fenyegetőzött, hacsak nem kapja meg a követelt pénzt. Ez a cselekedet pedig kimeríti a boszorkányság gyakorlatát a régi törvény szerint.

Tiffany Butch-ot úgy is ismerik a környéken, mint az Észak Fehér Boszorkánya (White Witch of the North). Marc Depatie, a rendőrség és az ügyészség szóvívője elmondta, hogy a törvény még hatályban volt a bűncselekmény elkövetésekor, így a vád érvényes marad.

A rendőrség szerint a személy utalt arra, hogy valamilyen szörnyű dolog fog történni egy családdal, amennyiben nem kap pénzbeli kielégítést. Ha ez megtörténik, akkor megelőző rituálét fog végezni, így nem fog senkit sem baj érni.

Tiffany Butch azonban visszautasítja a vádakat és az állításokat.?Az emberek boszorkánynak gondolnak és becenevet adnak nekem, pedig nem vagyok az. Én csupán egy médium vagyok. Azt se tudom ki az az ember, akiről azt állítják megátkoztam és biztosra veszem, hogy a vendégeimnek sincs semmi köze ehhez? ? mondta.

Az eset jelenleg nyomozás alatt áll.

CBC.ca | paranormal.hu