Home Cikkek írása

Cikkek írása

A paranormal.hu folyamatosan keres olyanokat akik amellett, hogy érdekel az UFO-k és a parajelenségek világa, újságírói képzettséggel vagy hajlammal is rendelkezik. Akár írtál már cikket akár nem, ha vannak megosztanivaló érdekes gondolataid, akkor lehetőséget kínálunk a publikálásra.

A weboldalunk lehetővé teszi, hogy cikkeket publikálj online szövegszerkesztővel. Ez a lehetőség minden tag számára adott.

Milyen előnyökre tehetek szert?

  • Kifejtheted a véleményed széles nyilvánosság előtt
  • Megoszthatod a világgal gondolataidat
  • Fejlesztheted a kommunikációs és íráskészséged
  • A szakma elismert kutatójává válhatsz

Hogyan szerkeszthetek cikket?

Kattints a weboldal tetején lévő Új / Bejegyzés gombra és meg is jelenik az online szövegszerkesztő.

Mennyi ideig tart, hogy megjelenjen a cikkem?

A weboldalon minden nap ellenőrizzük a cikkeket. Mielőtt azonban publikálásra kerülnének, ellenőriznünk kell, hogy megfelel-e a tartalmi és formai követelményeknek. Mivel azonban ez sem tart sokáig, így 1-2 nap alatt már meg is jelenik a cikked az oldalon.

Milyen gyakran írhatok cikkeket?

Ez csakis tőled függ. Amennyi időd engedi.

A cikkek az enyémek maradnak vagy a tiétek lesznek?

Az általad megírt cikkek a te szellemi tulajdonod maradnak. Mi csak közzétesszük és az engedélyed nélkül nem használjuk fel sehol máshol.

Mi legyen a cikkek tartalma?

Olyan tartalmat kell választanod, ami beleillik weboldalunk profiljába.

Mi a helyzet a szerzői jogokkal?

Csak olyan cikket engedünk kimenni, amelyet te írtál vagy a felhasznált forrásokat feltűntetted.

Kell-e képet feltöltenem a cikkekbe?

Képek feltöltése nem kötelező, de opcionális. Ha nem töltesz fel képet, akkor azt a részt bízd ránk.

Kell-e, hogy valamilyen végzettségem legyen?

A minimális elvárás az érdeklődés és jártasság az UFO-k és paranormális jelenségek területén. Előnyt jelent, ha van újságírói végzettséged és tudsz valamilyen idegen nyelven – ez nem jön rosszul, ha fordítani szeretnél.

Igazi névvel vagy álnévvel kell, hogy írjak?

Ez is tőled függ. Azzal a névvel lesznek a cikkeid publikálva, amelyik néven regisztrálva vagy az oldalra. Ha szeretnéd, hogy tudja mindenki a cikk írójának valódi nevét, akkor érdemes regisztrálni igazi névvel. Ha inkább írói álnevet választanál, akkor rád van bízva, milyen névvel regisztrálsz ide.

Cikket belépés után tudsz írni, majd az oldal tetején lévő ÚJ / BEJEGYZÉS ÍRÁSRA gombra kattintva megjelenik a szerkesztőablak vagy elég ha csak ide kattintasz:

Cikk írása

A megírt cikkeket ellenőrizzük és közzétesszük.

Jogi feltételek:

A Megbízott  minden tőle elvárhatót elkövet annak biztosítása érdekében, hogy az írás ne tartalmazzon olyan információt és olyan tartalomra mutató linket, valamint képi megjelenést, amely valamely természetes személy, jogi személy vagy jogi személyiség nélküli szervezet személyhez fűződő jogait sértené.

E tilalmak megszegése esetén a Megbízott köteles az adott kifogásolható tartalmat haladéktalanul eltávolítani illetve megszüntetni.