Home Összeesküvés elméletek DEFCON 1: Felkészülés a túlélésre?

DEFCON 1: Felkészülés a túlélésre?

0

2011 szeptember 23-án az Egyesült Államokban terror-riadó próba történt és elrendelték a DEFCON1 fokozatot. A riadópróba helyszíne Denver volt. A riadó alatt statárium-kijárási tilalmat tartottak, amely 4 elsődleges és 6 egyéb helyszínen történt. Minderről az Alex Jones nevű liberális hírügynökség adott tájékoztatást. Ha valaki egy kicsit jártas az összeesküvés elméletekben, felkaphatja a fejét, hogy miért éppen Denverben történt mindez? Hiszen köztudott, hogy a denveri repülőtér a világot irányító titkos társaságok szimbolikus helye és egyben támaszpontja. A repülőtérről korábbi cikkeinkben már írtunk, ahol említést tettünk arról, hogy az épület több méter mélyen folytatódik a föld alatt, ezenkívül morbid festmények, vízköpők, démoni szobrok díszítik, amely inkább hasonlít valamiféle bunkerre, mint repülőtérre. A kérdés továbbra is az: kik és miért építették ezt a repülőteret? Mi a céljuk velük?

Az esemény egyik érdekessége, hogy Barack Obama szint én Denverbe utazott Szeptermber 26 és 27-én. További furcsaságok: az ENSZ nem ülésezett Szeptember 23 és Október 10 között, a brit parlament Szeptember 15 és Október 10 között, az USA kongresszusa Szeptember 25 és Október 2 között. Ezenkívül az ausztrál parlament sem ülésezett valamint a német miniszterelnök sem tűzött ki semmilyen dátumot erre az időszakra. Még a pápa is Denverbe utazott a konferenciákra. Mi lehetett a háttere ennek a titkos szerveződésnek? A világ vezetői is gyakorlatot tartottak? És ha igen, mire készülnek ennyire?

Pár nappal később több amerikai médiaszervezet is rejtélyes robbanásokról számoltak be az USA területén. A KNST nevű amerikai rádió arról számolt be, hogy Tucsonban a helyi rendőrség egy ismeretlen eredetű fehér teherautót figyelt meg az utcán, melyet összefüggésbe hoztak a robbanásokkal. Ezek szerint a helyi hatóságok sem tudhattak a robbanások eredetéről. Hangos robbanást hallottak Laclede megyéből, Missouri államból. A KSPR TV állomás egyik riportere, Leonard Wood több száz hívást kapott a lakosságtól a robbanásokkal kapcsolatban. A riporter a Nemzeti Gárdához fordult segítségért, de ők sem tudtak érdemleges információval szolgálni.

Szeptember 29 szintén robbanást hallottak Okhaloma Cityben, melynek az okát sikerült megállapítani. Itt egy bomba robbant egy étterem mögött egy szemetesben, amely szerencsére nem okozott személyi sérülést. Azt nem tudták kinyomozni, hogy ki helyezte el a szemetesben.

Mi volt ezeknek az eseményeknek a háttere 2011 Szeptemberében? Ahhoz, hogy a kérdésre választ adjunk, először is szögezzük le, hogy a világ gazdaságát és politikáját egy titkos háttérhatalom irányítja. Bár ha egy kicsit jobban belegondolunk, tulajdonképpen annyira nem is titkos, hiszen számtalan helyen láthatjuk szimbólumaikat, okkult jeleiket, valamint létezésükre rengeteg festmény és film is felhívja a figyelmet. Terveik, céljaik azonban ismeretlenek. Tehát nem maga a társaság titkos, hanem a terveik. Mivel ezekről is vannak kiszivárogtatott információk, annyi biztos, hogy egy új világrend felállítása a céljuk.

Akik pedig ellenállnak az új világkormánynak, azokat legtöbbször eltűntetik vagy elteszik láb alól. Gondoljunk csak a közelmúlt forradalmaira Afrikában. Az Egyiptomban és Líbiában megtörtént tüntetéseket a nyugat által támogatott villámháborúvá alakultak, hogy destabilizációt és rezsimváltást érjenek el. Ennek terveit már évekkel korábban lefektették, melyről 2007-ben Wesley Clark tábornok, a Nemzetközi Kríziscsoport megbízottja be is számolt! Nyilvánosságra kerültek olyan információk is, miszerint a tüntetők egy részét az USA képezte ki, hogy növekedjen a feszültség és a BBC is gyakran alá akarja ásni Kínát és Iránt.

Az Új Világkormány célja egy olyan globális diktatúra felállítása, amely felszámolja az országok szuverenitását és megszünteti a szabadságot, a liberalizmus eszméjét. A társaság, amely emögött állt, félt Líbiától. Félt, mert ez az ország példa volt arra, hogy az ország a szabadságát szerette volna kivívni, ám ezt megakadályozták.

A Szíriában aktív ellenzék is komoly fejtörést okoz a Nyugatnak. Az olyan országok pedig mint Irán, Fehéroszország, Burma, vagy Líbia, azért vannak kikiáltva a világ ellenségeinek, mert akadályoznák az Új Világkormány kialakítását.

Arról azonban nem tesz egy politikus sem említést, hogy kik is ezek a lázadók valójában. Sarkozy és Lieberman egyszer sem mondta, hogy a lázadók valójában az Egyesült Államok pénzelt lázadói. A Miami Herald 2011 március 26-i cikke szerint például az egykori líbiai katonai vezető, Khalifa Hifter, aki már hosszú ideje Virginia államban élt, a líbiai forradalom idején visszatért országába. Vajon miért?

Az Egyesült Államokban valójában nincs is politika. Hogyan is lenne, ha mindez csupán illúzió? Hogyan is harcolhat a terrorizmus ellen, ha egyszer őket támogatja?

Aaron Russo, amerikai filmrendező, komoly barátságba került Rockefellerrel, aki egyszer azt mondta neki, hogy az USA meg fogja támadni Afganisztánt, hogy kiépíthessék a Kaszpi tengeren keresztülmenő kőolajvezetéket, majd Irak és Venezuela ellen fordulnak, hogy kialakítsák az Új Világkormányt.

Rockefeller elmondta azt is, hogy aki az új rendhez csatlakozik majd, az mentesül a rendőrállam ?kellemetlen intézkedései? alól. Említést tett a nőkről, akiktől minél hamarabb elveszik majd a gyermekeket, és állami intézményekbe viszik őket, hogy hamarabb dolgozhassanak az anyák. Russo egy interjúban felvázolta azt is, milyen szigorú és diktatórikus jövőt szándékoznak megvalósítani nekünk. Az interjút követően nem sokkal Russo meghalt rákban.

És hogy mire készülnek még a vezetők az USA-ban? 2011 november végén döntöttek arról a törvényjavaslatról, miszerint bárkit lehet fogva tartani vagy internálni bármiféle vádemelés vagy jogi előzmény nélkül. Erről a washingtoni választási iroda egyik képviselője, Chris Anders írt 2011 november 23-án.

Elképzelhető, hogy Amerika a 9/11-es merényletet is maga ellen szervezte, hogy ez által később korlátozza a szabadságjogokat? És miért épült az a 800 darab internáló tábor az USA területén, amely most is gondosan el van kerítve? Arra készülnek, hogy elszabadul a pokol? Félnek az ellenállástól, ha már nyíltabban fogják felvállalni, mire is készülnek?

Hogyan fogják elhurcolni ezekbe a táborokba azt a rengeteg polgárt, aki majd ellenáll nekik? Ha ezeknek a táboroknak valóban az a célja, hogy ?veszélyes? polgárokat tartsanak fogva, akkor ez minden bizonnyal nem csak az amerikai állampoölgárokra vonatkozik, hanem minden olyan emberek, akik az adott pillanatban az USA területén élnek: kínaiak, japánok, arabok, sőt, lehetnek akár magyarok is. Annyira talán nem is megalapozatlan a vezetők félelme: egy gazdasági összeomlás, ahol az euro, majd a dollár összeomlása megtörténik, politikai kudarcok valóban képesek megteremteni egy olyan helyzetet, amely a békéből lázongásba, káoszba csap át. Ezek a táborok erre az esetre lehetnek kitalálva. Az ellenség tehát mostantól nem a terrorista vagy a bűnöző: hanem az állampolgár.

De melyek azok a forgatókönyvek, melyekkel létre kívánják hozni az Új Világkormányt? Az egyik ilyen a pénzügyi összeomlás, amely már rég elkerülhetetlennek látszik. Hiába hitetik el a világgal, hogy a bankok elég nagyok ahhoz, hogy ne omoljon össze a pénzrendszer, ez az állítás egyre inkább megdőlni látszik. A társadalmi zavargások, melyek Írországban, Görögországban és Izlandban zajlottak, áttérhetnek Spanyolországra és Portugáliára is. De ez nem fogja kímélni sem Nagy Britanniát, sem az Egyesült Államokat sem. A forgatókönyvek egyik lehetséges eleme a mesterséges járványok keltése. Ha elterjed egy halálos vírus, akkor ez jó indokot ad arra, hogy belénk injekciózzák az ellenanyagot és vele együtt azokat az RFID chippekel, melyekkel felügyelni tudnak minket valamilyen módon.

Mindezen tényeket figyelembe véve elmondhatjuk, hogy az utóbbi években igencsak felgyorsultak az események a világban. Minden arra mutat, hogy a teljes káosz bevezetése a cél, ahol az embert félelme kihasználásával úgy manipulálhatja a háttérhatalom, ahogyan csak akarja. A kérdés az, vajon hányunknak nyílt ki a szeme és hányan tudják közülünk, mi is folyik itt valójában? Az egyetlen reménységünk az összetartás és a remény. A remény, hogy a Földön béke lesz egyszer.

DWilliam képe a Pixabay -en.