Home Paranormális jelenségek Elképesztő dolgot rögzített egy paranormális kutatócsoport kamerája

Elképesztő dolgot rögzített egy paranormális kutatócsoport kamerája

0

A Paranormal Supernatural Investigations Ireland (PSII) csapata – akiknek a munkáját egyébként több híroldal is elismeri – egy földművestől kapott értesítést, aki furcsa élményekről számolt be egy tündérkör közelében.

Írországban a tündérkörök valójában kör alakú házak maradványai, melyek gyakran szerepelnek tündérmesékben és a természetfeletti lényekről szó mitológiában.

A földműves beszámolója felkeltette a nyomozócsapat kíváncsiságát és elhatározták, hogy ellenőrzik a tündérkört abban a reményben, hogy találnak valamilyen bizonyítékot a helyszínen.

A csapat munkája gyümölcsöző volt: sikerült ugyanis egy olyan képet készíteniük, ami futótűzként terjedt el az interneten. A képen egy homályos alakot látni, amit a csapat alakváltó farkasként azonosít.

Richard Morrison paranormális nyomozó szerint a körök körök természetfeletti erővel rendelkeznek. Elképzelhető, hogy valódi bizonyítékot látunk egy paranormális jelenségre, vagy a fényképen látható forma egyszerűen csak a növényzet része, talán fáklyafénnyel megvilágítva? Nehéz biztosat állítani.

Fotó: Facebook / Paranormal Supernatural Investigations Ireland