Home Paranormális jelenségek Eltűnt egy autó a semmibe

Eltűnt egy autó a semmibe

0

A kaliforniai rendőrség a lakosságtól kér információt, miután egy videó nyilvánosságot kapott amin egy autó szerepel, egy szakadék széléről lerepülve. A videón egy autó fedélzeti kamerájának a felvétele látható. Az ellenkező irányból egy zöld Lexus RX típusú autó és lemegy az útról, egyenesen a szakadékba, nagy sebességgel.

Az eset az SR-1-es parti úton történt, amely egy Gray Whale Cove-tól délre, december 30-án a délelőtti órákban. Miután a felvétel nyilvánosságra került, több napon át történő nagyobb keresés és felderítés indult a területen, több hatóságot is bevonva.

A keresés azonban nem vezetett eredményre. A mentőegységek nem találták az autónak a nyomát, az utasairól sincs információ. Olyan, mintha eltűnt volna a levegőben az eséskor.

A San Mateo megyei tűzoltóság szerint ugyan találtak keréknyomokat a szikla szélén és néhány törmeléket is a vízben, de nincs megerősítve, hogy azok az autóból származnának. A szikla egyébként körülbelül 50 méter magasan tornyosodik a tenger felett.

A hatóságok most a nyilvánosság segítségét kérik, hogy tud-e bárki bármit az esetről. Ugyanakkor azt sem zárják ki, hogy esetleg valamiféle hoaxról van szó.

Ha azonban valaki mégis lezuhan arról a sziklával autóval, nem valószínű, hogy túléli. Mindenesetre jobb ellenőrizni a fedélzeti kameránkat miután hazaérünk; ki tudja mit rögzített.

Driving.co.uk | paranormal.hu