Home Kriptozoológia Farkasemberrel találkozott a két rendőr

Farkasemberrel találkozott a két rendőr

0

Történelmi beszámolók mesélnek két rendőrről, akiknek félelmetes találkozásuk volt az angliai Berkshire-ben.

Egy szerző és egy egykori berkshire-i rendőr, Brian Langston szerint Tom Walters és Lucy Palmer PC 2000 novemberében egy kora reggeli órában járőrözött, amikor az eset történt.

A páros a járőrkocsijukban ült a Windsor Leisure Poolnál, a Stovell Roadon, amikor a fényszóróik megvilágították azt, amit ők hatalmas, farkasszerű fenevadnak neveztek.

“Túl nagynak tűnt ahhoz, hogy kutya legyen, és úgy tűnt, ingerült, hogy megzavartuk” – mondta Palmer.

“Furcsa járása volt, és a folyó felé sétált, ahol eltűnt.”

Később kiderült, hogy egy hasonló lényt 10 évvel korábban egy másik rendőr – Gail Emptage közrendőr – is látott, aki késő esti betöréses járőrözésen vett részt.

Miközben a folyó partján kerékpározott, megpillantott valamit, amiről először azt hitte, hogy egy nagy bozontos kutya, de hamar kiderült, hogy valamiféle nagytestű farkas.

“Olyan nagy volt, hogy az első gondolatom az volt, hogy biztosan egy bernáthegyi lehet” – mondta.

“Ahogy átbattyogott az úton alig 20 lábnyira előttem, az utcai világítás jól megvilágította, és láttam, hogy egy hatalmas farkasnak tűnik.”

“Nem volt kétségem afelől, hogy nagy volt és valódi. Arroganciával intelligenciával is rendelkezett, a szemei pedig erős sárgászöld fényességgel izzottak. Nem hasonlított semmilyen kutyára, amit valaha is láttam” – mondta.

Gadriel Doe képe a Pixabay -en