Home Cikkek Fél Nagy-Britannia hisz az ufókban

Fél Nagy-Britannia hisz az ufókban

0

DISC-ROAD-DAYNemcsak az ufókban hisz a szigetország lakóinak majdnem fele, hanem abban is, hogy a brit kormány eltusol néha egy földre szállást vagy más paranormális jelenségeket. De sok angol más hihetetlen dologban is vakon hisz, például abban, hogy a szellemek és a kutyák képesek a gondolat átvitelre.

Az amerikaiaknál is több brit hisz abban, hogy léteznek földönkívüliek.  Egy felmérés során a megkérdezettek 44 százaléka mondta, hogy vannak ufók, és nagyjából ennyien abban is biztosak, hogy a kormány már tusolt el megmagyarázhatatlan jelenségeket, csak azért, hogy megőrizze a lakosság nyugalmát. Korábban sokan azt hitték, hogy az amerikaiak sokkal inkább elhiszik, hogy a földönkívüliek köztünk járnak. Ez a tanulmány most azt bizonyítja, hogy míg az USA-ban minden harmadik, az angoloknál minden második ember hisz az azonosítatlan űrbéli tárgyakban.

De nemcsak a földönkívüliek kérdésében ennyire hiszékenyek a britek. A szigetlakók majdnem egyharmada hisz a szellemekben, és 10 százalékuk találkozott is már velük. A szigetországi nők negyede vallja, hogy a kutyáknak telepatikus erejük van, és a megkérdezettek majdnem negyede szerint a jövőben képesek lesznek beszélni egymással a kutyák és az emberek.

UFO_s_1367994c