Home Cikkek Földönkívüli alakváltó lény volt a buszon

Földönkívüli alakváltó lény volt a buszon

0

Pataky AttilaMegdöbbentő, de Barcelonában egy városnéző buszon egy testépítő földönkívüli alakváltó lény utazott. Ezt a reggeli Morning Show-ban mondta el Sebestyén Balázsnak Pataky Attila.

Pataki Ufó Attila elmondása szerint nem először találkozott földönkívüliekkel. Egy Barcelonában közlekedő városnéző buszon Patakiék felfigyeltek egy fura arcú, kigyúrt emberre, aki épp akkor szállt fel közéjük. ?Mentünk egy városnéző busszal és felszállt egy szabályos figura, de nem mind működnek így, vannak köztük alakváltók is.

Lassan ment hátrafelé és mikor mellém ért, akkor a létező összes szőrszál felállt rajtam, érzékeltem, hogy nem evilági. Képesek Obama testőrének képében megjelenni vagy bárkiében, és a környezetnek fel sem tűnik. Tudom, hogy brutálisan hangzik, de az is brutális lesz, ami az elkövetkező három-hat évben történik majd. Én így érzékelem.?foldonkivuli

Azt is elmondta Pataki, hogy 3-6 év múlva brutális dolgok történnek majd, sőt azt is megtudhatták a hallgatók, hogy ?Legalább 80%-uk nem jóindulatú, de nem ez a legjobb szó rájuk, egyszerűen nem emocionálisak, nincsenek olyan érzelmeik, mint nekünk. Nem akarnak semmilyen kapcsolatfelvételt, akikkel akarták, azokkal felvették a kapcsolatot?. A műsorban megkérdezték Attilától, hogy magukat fedik fel majd a lények, vagy lelepleződnek. Erre a következőt válaszolta: ?Ez olyan lesz, mint a fedő. Nem biztos, hogy fel akarod emelni a fazékról, de a gőz felemeli.?