Válasz erre: Az emberi tudat befolyásolása .

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Az emberi tudat befolyásolása . Válasz erre: Az emberi tudat befolyásolása .

#23120
fealoke
Felhasználó

lutyo én jobban szeretem azokat a filmeket amikbe “belelátom” a “hülyeséget” 😀 nekem érdekesebbek mint ha úgy nézném mint bárki más. izgalmasabb és van értéke a filmnek! de ha pl ha csak azt látnám h “húú ezt fickót mindjárt benyeli a tükör /jelentváltás/ most meg valami gép ledobja a vízbe és a srác tök csupasz meg nyálká!”
hát akkor azt gondolnám hogy egy scifi… de ha ezt látom helyette: Neo-t lemásolja a tükör és mivel nem lehet egy mappában 2 ugyan olyan nev? fájl, ezért a rendszer kilöki ?t a gépezetb?l aztán pedig felébred a gépek által irányított világban ahol az emberek kapszulákban élnek, alszanak, nem tudva mi is történik velük valójában aztán pedig egy fura löttybe esik amiben megfulladna, feloldódna és azzal a löttyel táplálnák az újabb kapszula embereket de mivel kimentik ?t ezért túléli és attól kezdve a való életben él és már tudatosan gondolkozik de megvan rá a lehet?sége hogy bármikor visszalépjen a Mátrixba ahol vannak programok más emberek akik nem tudják hogy ?k egy program részei stb és kiderül az is hogy a való életben a világ lepusztult, silány, sötét és hogy az embereket kihasználják, bábok, álomvilágban élnek… ez izgalmasabb, nemde? 🙂