Válasz erre: Krónikák egy másik világból II.

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Krónikák egy másik világból II. Válasz erre: Krónikák egy másik világból II.

#23800
Bison
Felhasználó

Lágy órák – Catania 2011

-link-

-link-

-link-

12:06? – 12:26

1+2+0+6=9
1+2+2+6=11

“Jeleket küldök nektek”

***

Jacob and the angel (Mourlot 911)
igen, monkeytársaim, ez a kép címe:
-link-

készült: 1911-1912-ben:
-link-

Lágy óra:
-link-

1977:
-link-

Eulerium:
-link-

Muszáj Herculeseknek:
Üzenem azoknak akikkel levelezgetek, hogy ne keseredjetek el azért mert a környezetetek hülyének néz. Szemlél?djetek nyugodtan, nem kell rögtön mindenre hisztérikusan reagálni vagy túlzottan izgulni, meg akár mindent rögtön elfogadni vagy akár elvetni bármit azonnal…tegyétek a puzzle mellé…majd kiderül belevel?-e…és szépen összeáll a kép, csak nyugodtan. Persze a felfedez? útat tekintheted egy fal-szabadító kalandnak,. Hát nam ez jó filmeket nézni meg festményeket tanulmányozni?

Én is nehezen tudom végezni a munkámat és nehezen tudok koncentrálni hétköznapi dolgokra. Gyógyszert azonban nem szedtem és álmatlanság miatt sem szedtem altatót direkt.

Vannak közületek akiket ugyanúgy felkerestek már személyesen mint engem.

Szóval csak mondom, hogy nincs veletek semmi baj, azt, hogy mások hüylének neveznek a hátatok mögött azt meg le kell szarni.

A hígagyú törpéknek szavak és “különvélemény” helyett inkább mutassatok pár festményt és küldjétek tovább a képeket ha mindenképpen hajt a kényszer, hogy figyelmeztetni akarjátok ?ket, hogy ez nem tart sokáig. Nem kell hozzá komment.

Nekem megvan az az óriási szerencsém, hogy volt (20 év alatt mindig) egy csapat közvetlen körülöttem akik mindig szeretettek és kedveltek (annak ellenére, hogy nem voltam kedves velük) és amikor el?ször jeleztem nekik mi történt nem nevettek ki.

A környezetemmel együtt éljük át, illetve azóta mindenkinek megvan a külön (“jázminillat keres?”) felfedez? útja, nem is kell err?l már beszélnünk csak átküldjük egymásnak a képeket vagy egy-egy film linket. Van amikor együtt vagyok velük és úgy kapjuk a megszólítást amit együtt tapasztalunk. Ez a legizgalmasabb.

Mert SHE mindenkit egyedi módon szólít meg.

Minden tud és lát amit teszel, amit gondolsz, ? ott az 5dik emeletr?l.

-link-

-link-

-link-

-link-

aki meg azt mondja, hogy a Flight93 és a Pentagon fala “összeesküvés elmélet- hát azon meg én nevetek nagyot.

Szegény fiókhígagyú törpék.

Persze lelke mélyén mindegyik tudja, hogy gáz van (Amikor megáll a Föld…éttermi monologue) és azért itt stresszelteti magát a zártosztályra bekukucskálva. Mindenkinek megvan a hobbyja.

Muszáj Herkules
-link-

és aki nem szereti a verseket, annak mit is mondhatnék? Semmit.

Soha nem érdekelt, hogy nem szeretitek a modortalanságot.