Az emberiség "belső nagy ellenségei" avagy az igaz út nyomában…

News Fórumok Az emberiség rejtélyei Összeesküvés elméletek Az emberiség "belső nagy ellenségei" avagy az igaz út nyomában…

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Bejegyzés
 • #149951
  Herosz Alexius
  Felhasználó

  Erről a témáról rengeteg lehet elmélkedni, akár “nap mint nap” De hogy valójában mi is az igaz, azt a nagy kérdést először is saját magunknak kell feltenni… Ezt a témakört azért indítottam, hogy megvitassuk miként lehetne ezt a világot jobbá tenni, igazabbá, és mik ezek az úgynevezett “akadályok” melyek korlátoznak minket embereket, kezdjük is el;

  Számozva jelöltem meg azokat a nagy hatalmakat, összeesküvő szervezeteket, és vallási csoportokat, amelyek nagy gondot jelentenek ránk nézve:

  (1) USA Kormány
  (2) NASA
  (3) Egyéb más országok Nagyhatalmai
  (4) Vatikán
  (5) Iszlám Állam
  (6) Titkos társaságok
  (7) Az összes nagy összeesküvő hatalom mind az egyben

  Ez a 7 pont lényegesen szemlélteti azokat a hatalmakat és szervezeteket egyaránt, amely bennünket embereket csak hátráltat és korlátoz is minket, ugye a legnagyobb probléma valójában érthető, hogy az Egyesült Államok Kormányával van, ugyan is ott nem tiszta még mindig semmi csak hazugság, amit meg ki is szivárogtatnak az úgy épül a köztudatba, hogy kitaláció meg hamis félrevezetés, sokan meg elfogadják ezt a jelentéktelen tudatlan állapotot, a NASA-t említve már rég rábukkantak az Idegenekre csak titkolja szint úgy, összedolgoznak a Kormánnyal, a többi ország úgynevezett “Nagyhatalmai” meg az embereket befolyásolja nap mint nap, így hogy akarunk szabadok lenni? Véget kell vetni a hazudozó zsarnok hatalmaknak, erre csak úgy lehetnénk képesek, ha a Föld népessége végre felébredne és közös erővel eltipornánk mindet egytől-egyig! A további probléma ezután persze a vallás lenne, ugyan is az csak konfliktusokat és háborúkat eredményez, így nem vezet célra, az összes vallást szint úgy egytől-egyig szó szoros értelmében “meg kell semmisíteni!” Egy új eszme rendszer alapján kéne a Föld nevű bolygón élnünk szabad akarattal, hisz kényszeres dolgokkal meg befolyással szintén nem tudunk haladni előbbre, ebből arra akarok következtetni, hogy a társadalmi rendszert gyökeresen át kéne alakítani, ha a szabad nép kezébe került a hatalom; ne legyen pénz, mindenki egyenrangú legyen, tényleges szabadság legyen…. Persze ez egy nagyon hosszú folyamat lenne még kialakulna és konkrét elképzelés is róla csak elmélkedés egyenlőre fix tervek nélkül. Végül pedig minden összeesküvőt leleplezni, és kegyetlenül megtorolni, mert a szabadsághoz és igazsághoz küzdenünk kell! Ez az új meglátás vezessen minket utunkon: A VILÁG IGAZSÁGOS EREJE! Gondolkodjunk el ezen, mert tettek nélkül nincs győzelem!

  “A jövő a mi kezünkben van, csak tenni kell érte!”
  Alexius

  #166837
  dextrose
  Felhasználó

  Szerintem nem nehéz az embereket manipulálni, ha valaki jól ért hozzá. Gondoljunk csak az észak-koreai Kir – Irim- Szem-re, akit még a halála után is Istenként tisztelnek. Vagy Mao Ce tungra. Vagy Gandhira. Vagy Napóleonra. Mind erõs birodalmat hoztak létre, mert annyira hittek saját filozófiájukban, hogy az emberek szinte itták szavaikat.

  A földönkívüliek ha annyira rossz szándékúak lennének, már rég leigáztak volna bennünket. Nem tették. Ha eddig nem tették, miért tennék késõbb? Ebbõl az következik, hogy nem lehetnek kizárólag rosszak. Tehát vagy nem avatkoznak be szándékosan az életünkbe, vagy beavatkoznak, de passzív módon.

  Ha nem szándékuk, hogy a Föld elpusztuljon, akkor szerintetek segítettek volna abban, hogy a németek miatt kipusztuljon az emberiség? Szerintem tudták, mekkora felelõsség lenne átadni egy olyan – tágabb értelemben – primitív népnek a technologiájkukat, mint a németek.

  Azért mondom, hogy primitívek, mert a földönkívüliek nagy valoszinuséggel egészen magasabb mentális szinten gondolkodnak, akiknél alapvetõen nem létezik emberi gyarloság, rosszindulat, feljebbvalóság-érzet. Kétségtelen a német tudósok, kutatók, vezetõk zsenialitása, de ez édeskevés ahhoz, hogy mentálisan fejlõdjünk, ugyanez érvényes ma is, mert csak a háboruval, a kifosztással vagyunk elfoglalva.

  Nem számít a japánok, az amerikaiak technológiai elõrehaladása – intelligens robotok, 500 lóerõs sportautók, wifi, kémmûholdak, nanotechnológia, génmanipulálás – , ha egyszer globális szinten nincs meg a szellemi feljebblépés motivációja. Szerintem tudták õk azt, hogy hiba lenne átadni bármilyen tudást, mert akkor még az emberek nem voltak erre felkészülve. Tudták jol, hogy a németek agressziója nem a fejlõdést, hanem a háborúkat, a pusztulást hozná a Földre. Így van ez ma is. Na és itt jön a képbe 2012 kérdése. De az már egy másik történet.

  Egyébként nem azt mondom, hogy a németek miatt kipusztult volna az emberiség. Nem mondom, hogy kiirtották volna az emberiséget, de annak létszámát biztosan csökkentették volna tovább, jelentõsebb mértékben. Gondljunk a népirtásaikra. Azok egy darabig folytatódtak volna, ha a németek nyernek. De vonatkoztassunk el a németektõl: láthatjuk, hogy napjaunkban is ugyanez zajlik, hiszen folyamatosan vannak háborúk. Az a nemzedék, amelyik gyûlöli a háborút, nem teremti meg a békét. A békét az a nemzedék teremti meg, amelyik a békét szereti.

2 bejegyzés megtekintése - 1-2 / 2

Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához.