.
.
AKKOR EZ MI: ( ………………………………………………)?
.
.
Kihasználatlan terület mindaz a fehér rész az oldalon, ami a képerny? bal- illet?leg jobboldalán leledzik…hm, jó lenne telefirkálni 😛 Ja és a KonTeó blog az új kedvencem -link-
Igen az sokkal jobb lenne ha napocskák és pálcika emberekkel lenne tele az oldal két széle. 😛
A gyerekeknek van rá mindig késztetésük, hogy az üres lapot telefirkálják, szinte irritálja ?ket. Ti is ilyenek vagytok. 😀
Na Szpacsek! Itt kiélheted magad, offolhatsz stb hogy ne a komolyabb topikokban tedd! Szóval tényleg változik a világ! Utóbbi id?ben csak kerge emberekkel találkozom és ez ollyan szörny?? :O
Megaztán állítsátok meg a földeet!! Ki akarok szááállniiii ! Kicsit besokalltam.. 😀 :O :O
Én még nem kergültem meg !!! És lehet hogy már nem is fogok !!!
Vagy a frontok hatnak az emberekre? Nem hiszem én inkább a meleg frontra vagyok érzékeny . :O De mindegy.. 😀
Már nem Szpacsi már nem fogsz 😀
Ja, és még azt mondják, hogy a változás jóó !! Hát, nem mindig, úgy látszik… Vagy nem csak jó van benne !! Hanem átmeneti rossz is !! De ez csak a látszat, lehet !!!
Ez nem jó változás már.!!!
…..igen , az emberek megkergülnek, eddig ” birkák ” voltak, most meg “kerge birkákká ” válnak !!!!!
Szpacsi Nem a szellemek földöntúli izék topikban írjuk hogy ijeszt? a fejed stb 😀 Lehet hogy ezt csak te gondolod magadról kishit? vagy. 😀
Én nem hiszem. 😀 😀
el vagytok xD Lutyo jó profil képet választottál xD
Méé nem jó?? 😀
Na Szpacsek! Itt kiélheted magad, offolhatsz stb hogy ne a komolyabb topikokban tedd! Szóval tényleg változik a világ! Utóbbi id?ben csak kerge emberekkel találkozom és ez ollyan szörny?? :O
itt kiélhetem magamat? Offolhatok ?
Oké , te mondtad….. Végre !!!
SZERETLEK,NIKKSZIIIIÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀
(… DE EZ IGAZ IS VOLT MOST “QRVÁRA” !!!!!)
hÚHH, MEKKORA FESZÜLTSÉG SZABADULT MOST FEL BEL?LEM ! mÁR NEM BÍRTAM !!!! 😛 😀
Be kellett vallanom egyértelm?en, konkrétan !!
I Love You…..
I Miss You.. = hiányzol, kellesz !! 🙂 🙂 🙂
Nem csak társ a bajban ( bajtárs), hanem barátnak !!!!!
Azok a jó hozzáért? szakmai hozzászólásaid !! A lelkesedésed !! A sok-sok segítséged !!!
Kérlek ha tudsz gyere vissza minnél el?bb!! Ha megint dolgozol, v. külföldön vagy.. akkor jó munkát kívánok !!!
Várlak nagyon !!!!!
Szpacsi Nem a szellemek földöntúli izék topikban írjuk hogy ijeszt? a fejed stb 😀 Lehet hogy ezt csak te gondolod magadról kishit? vagy. 😀
Nem vagyok csúnya, de kopasz vagyok… ! A fejem .. hát végülis nem néz ki olyan ijeszt?en…. 😀 :O 🙂 🙂
Na látod!! 😀 😀 Mindjárt jobban érzed magad 😀 A kopaszság nem baj, sokan kopaszak 🙂
… + még azért is, mert én nem szerettem a nagy hajamat régen. Gyakran kellett mosni, fésülni, fodrászhoz járni levágatni… Én meg nem szerettem ezeket !! Sokkal jobb most így egy ideje, h. olyan kicsi, hogy csak néha kell hajvágó géppel itthon lenyírni..
😀
És: ami örömhír: “közönséges” se vagyok már, mert igényes lettem , a színvonalasat, a min?ségit az értékeset, a tartalmasat, stb., stb., keresem.
Régen viszont mindent elolvastam, meghallgattam , (zenét ), a legócskábbakat, a “legsilányabbakat” illetve a leg 😐 :O 😐 –hitványabbakat is. De “ki a KICSIT NEM BECSÜLI, AZ A NAGYOT NEM ÉRDEMLI MEG……”
—————————————————————–
—————–
Van most egy haverom aki a csajom, a barátn?m, és úgy hívják RÉKA !! Nagyon szeretem ! És nem foglalt !!
De most már igen, mert úgy vettem észre, hogy szerelmes belém ! Jaj, bárcsak így lenne…!!! ! 🙂
Csak így tovább Szpacsi.. az ember mindíg holtig tanul, meg a jó pap…. 😀 😀
Igen, igazad van !!!! 🙂
De többen is vannak, a kölcsönös barátn?k ( haverok), nem csak 1 van ! Nem tudok választani, mert annyira az ” eseteim”, és több is tetszik !! Az interneten igenis LEHET társat keresni, és találni is !! 🙂 🙂
Lehet Szpacsi ! A társkeres?ben? Ott nem nagyon hiszem.. 🙂
Havert, + ismer?st ! Azt igen ! De szerintem társat is..!
Egy kicsit ki kellene már lépni ebb?l a gumiszobából.. 🙂 Mit gondoltok? 😀
Pont erre gondoltam én is ma. Én benne vagyok.
csúnyát itt lehet mondani? 😀
NEM 🙂
……Hágd meg !……..
Ezt csak úgy írtam poénból ! Amúgy igaz, nem szabad itt csúnyát mondani !!
Oké, értettem. Csak is azért kérdeztem mert, hogy “Gumiszoba”
Wessyl! Ha bajod van akkor itt ne tartsd vissza.
Hiába unszolom Szpacsekot is hogy itt jajongjon 😀
Itt lehet offolni ökörködni kiélni magatokat hogy ne a komolyabb topicokban tegyétek 😀
🙂
-link-
Szpacsi ezt nem tudtam kihagyni nektek 😀
Mindegy de az én egyik b.n?m is Sakurának nevezi magát a facebookon, úgyhogy… nemszámít .
Meg minek jajongjak, annak most miértelme ??? Hogy ” elhagyott a kedvesem…!!! ” … vagy mit ???
Tudtam hogy ez lesz mindig ez van, másokná is így megy, de nekem már oly mindegy ..! Szórakozásból meg minek jajongjak, sírva vigadjak, mint a magyarok többsége ? Hát, nem.
Ilyesmivel én nem fárasztom magam, még Gumiszobában sem.
És én , hát, nem is szeretem az animéket annyira !!!
A barátn?im szeretik (helyettem is ). Pl. Kis Angelika, Búcs ( Szlovákia ).
Látom barátságos vagy Lüt? !! Pedig nem is akartalak barátn?mnek, nem is lettél az így , de ez a nagy kincs benned, más szerint is, hogy barátságos vagy, beszélgetsz, és van 1–2 kedves szavad több mindenkihez is! ( Pl. hozzám, Wessyl–hez, meg akihez kell ! .
Na jól van…!
—————————————————————-
——–
… ” elhagyott a kedvesem…!!! ” … vagy mit ???
Dehogy Szpacsi! Majd nemsokára visszajön! Nyugi! 😀
Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához. Log in/Register