Javaslatok, hibák és kérdések
- This topic has 142 válasz, 29 hozzászóló, and was last updated 4 years, 6 months by .
Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához. Log in/Register
El?z? topic folytatása kib?vítve
.
.
Én meg holdsarkany vagyok, és szeretném a kétcsillagot.
Nektek minden rendben megjelenik? Ki használ iexplorert?
bennem tiszteljétek amanojakut!
Valahogy nem olyan jó a fórum témák átláthatósága. Vagy csak én gondolom így,
Az el?z?n “tisztább” volt.
Nincsennek jol elválasztva a topikok egymástol, ugyérted?
Igen, valahogy úgy
Meg volt sorban az aktuális fórum és a friss hozzászólásokat hamarabb és jobban át lehetett tekinteni.
Ezek mind-mind apró tuningok, nekiállok, aztán ez mind meglesz. IE alatt ugye megjelenik mindhárom hasáb mindenkinél a f?oldalon?
Gabee!
A chat boxot nem lehetne kicserélni az el?z? üzen?falra -az emotikumokkal együtt? Tehát a régi verzióban:)
Nem lehetne széjjelebb húzni a fórumot? Jelenleg görg?zöm, amíg bírja az egér… A lap kihasználatlan (nem a hirdet?s) része, a kihasznált 2/3-át teszi ki nagyjából. Azt pedig f?ként javasolnám, ha már szavazást írtok ki, hozzatok létre egy “más vélemény” választási lehet?séget, csak mert akadnak, akik szeretnek gondolkozni is, nem csak választani az esetlegesen silány felhozatalból. Ha arra gondoltok, hogy mindenki a ti véleményeteken van (mert ez a mostani arra utal), akkor maga a választás felesleges, nem?
Így van ahogy senkise írja-illetve Senkise.:)
Tényleg nem jó így és a régi üzifal is jobb lenne..tágasabb nyitottabb stb az emotikumokról nem is beszélve. azoknak is beszélni kell helyettünk..néha.Ezek nem tudnak..:) Tehát a dolgok lényegének kicsi a hely.
Az emotikumok akkor m?ködnek, ha kihagytok egy szóközt és ugy írjátok be 🙂
Amano!:)
Miért lettél te bzsoleszku??:(
Te meg holdsárkány, zone reality mert els? látásra nekem ez jön be, bár én másképp látok mint mások (nem én állítom):)
Kihagyok Gabee de akkor is nagyon gáz 🙁
Én emlékszem, hogy annakidején az el?z? oldal se tetszett sokaknak. 😀
Igeen de ez más..össze van tömörödve és tényleg állandóan görg?zni kell a chat sem az igazi a fórumok átláthatóbbak voltak.
🙁
🙁 🙂 😛 stb. ezek sem az igaziak olyan otrombák.. 🙁
A régiek legalább valami “értelmet” képviseltek, de ezek nem 🙁
Jó, lesznek ilyen jelleg? módosítások. Már fennvannak a régi emotikonok, hamarosan aktiválódnak.
Kösz 🙂 Ezek olyanok mint a tökök kik találhatták ki szörny??…:(
nekem az a bajom hogy nagyon “kicsi” az egész. sok a felesleges hely, valahogy ki lehetne használni? Sokkal többet kell görgetni
Igen elég sz?k a hely 🙁
🙁
🙁
De akkor itt nem lehet?? 🙁
Vagy lehet? 🙁
lutyo te meg leálhatnál a hsz vadászattal k*rva idegesít? (nem hoztál szégyent magadra)
Na szünj meg rendesen légyszíves, akkor p..ázz ha kérdeztelek !!!!!
Nem volt még elég bajod a régi lapon a viselkedésed miatt?
Remélem ezt nem akarjuk itt is folytatni.
Üdv Mindenkinek!
Csatlakozom az el?ttem szólókhoz: valóban jobb volt az el?z? áttekinthet?sége, ez nagyon fárasztó, hogy ennyit kell görg?zni. Ha egy-egy témánál egy oldalon csak 2-3 válaszoló lesz, aki b?vebben fejtené ki gondolatait, és nem csak egybet?s írásjeles többnyire felesleges válaszokat ír, akkor már a helysz?ke miatt széttöredezett lesz a gondolatmenet. Az el?tte lev? pedig, amire a válasz esetleg jön, már nem lesz nyomon követhet? csak füstölg? egérrel. Az el?z? fórum emiatt szerencsésebb formátumú volt. Jó munkát adminok!
Bocs, egy kérdés: az el?z? fórum személyes levelesláda tartalma ezek szerint elvesztek számomra?
Nem veszlett el. Régi privát üzenetekkel kapcsolatban keressetek engem privátban.A fórum kicsit szélesebb lett, nem tudom észrevettétek-e.
.
.
Görg?zni nem kell, megnyomod a görg?gombot a lap közepén, kijön egy le-fel nyíl, és csak viszed le az egeret bármiféle mozdulat nélkül.
Ez eszembe sem jutott.. 🙂
Pedig egyszer? :)A vitát pedig most zárjuk le, innent?l kezdve törölve lesz minden ilyen jelleg? hozzászólás. Privátban lehet folytatni.
Sziasztok! Nekem az új hangulatjelek is tetszenek.
Jobb lutyo avatárja is ! Jó, tudom, hogy te Lüty? vagy, ezentúl is így foglak nevezni.
Sajnos, carrion még nem regisztrált újra. Remélem hogy fog.
Kérlek carrion, ha látod ezt, regisztrálj!
Kösz Szpacsek..:)
.
Kedves admin!
Nem tartom szerencsésnek az emotikonok szinét. Tudom, hogy hülyeség, de randa gyíkember szinük van, tisztára mint a röhög? anunakik. Nem lehetne visszakapni a régi narancssárgát? Arra nem asszociált az ember semmi rosszat….. Ez a zöld szín ezen a fórumon nem valami szerencsés választás….
A sárgával az a bajunk, hogy rendkívül kevés benne a smiley.
Ha tud valaki ajánlani egy jó emotikon packot, szívesen feltesszük. Csak akkor legyen benne legalább 20 emotiokon.
Végül is azokkal meg voltunk elégedve de ha van többre ajánlat még jobb lenne 🙂
Be kell jelentkezni a témakör megválaszolásához. Log in/Register