dextrose

Létrehozott fórum témakörök

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Bejegyzés
 • Válasz erre: Kérdések és válaszok #166838
  dextrose
  Felhasználó

  Én arra lennék kíváncsi, hogy hova tűnik mindig a bizonyíték?!

  A hírt az Indexen találam, 2004-es:

  Orosz kutatók saját bevallásuk szerint bizonyítékot találtak arra, hogy a szibériai Köves-Tunguzka folyó mentén még 1908-ban hatalmas robbanást okozó jelenség “kis híján a földi civilizáció végét jelentette”. A tűzgolyóként érkező hatalmas meteoritot azonban nem sokkal a becsapódás előtt valami “külső erő” – állítólag – felrobbantotta.

  “A kõbõl egy ötven kilogrammos darabot Krasznojarszkba szállítottak további vizsgálatok céljából. “

  Ez egy idézet a cikkbõl.

  Mindig ez van. Engem ez idegesít még nagyon…A legtöbb cikkbe mindig elmondják, hogy “az idegen tárgy részeit elszállították bevizsgálásra…”

  “az objektumot további vizsgálatoknak veti alá…”

  “Az idegen eszközt vizsgálati célból elszállították X helyre”

  DE azt sohasem hallani már hogy mi lett a vizsgálkatok eredménye, mi az összetétel, mit tudni róla, hány kiló, mi a célja, hogy mûködik, mibõl van. Mindig csak annyit mondanak, hogy elvitték, bevizsgálják, stb.De még sohasem hallottam egy olyan hírt, hogy:

  Megvizsgálták az idegen objektumot. A vizsgálatok eredményei:

  Na, értitek. Sosem mondják sehol, hogy mire jutottak. Hát igen, az elhallgatás…

  dextrose
  Felhasználó

  Szerintem nem nehéz az embereket manipulálni, ha valaki jól ért hozzá. Gondoljunk csak az észak-koreai Kir – Irim- Szem-re, akit még a halála után is Istenként tisztelnek. Vagy Mao Ce tungra. Vagy Gandhira. Vagy Napóleonra. Mind erõs birodalmat hoztak létre, mert annyira hittek saját filozófiájukban, hogy az emberek szinte itták szavaikat.

  A földönkívüliek ha annyira rossz szándékúak lennének, már rég leigáztak volna bennünket. Nem tették. Ha eddig nem tették, miért tennék késõbb? Ebbõl az következik, hogy nem lehetnek kizárólag rosszak. Tehát vagy nem avatkoznak be szándékosan az életünkbe, vagy beavatkoznak, de passzív módon.

  Ha nem szándékuk, hogy a Föld elpusztuljon, akkor szerintetek segítettek volna abban, hogy a németek miatt kipusztuljon az emberiség? Szerintem tudták, mekkora felelõsség lenne átadni egy olyan – tágabb értelemben – primitív népnek a technologiájkukat, mint a németek.

  Azért mondom, hogy primitívek, mert a földönkívüliek nagy valoszinuséggel egészen magasabb mentális szinten gondolkodnak, akiknél alapvetõen nem létezik emberi gyarloság, rosszindulat, feljebbvalóság-érzet. Kétségtelen a német tudósok, kutatók, vezetõk zsenialitása, de ez édeskevés ahhoz, hogy mentálisan fejlõdjünk, ugyanez érvényes ma is, mert csak a háboruval, a kifosztással vagyunk elfoglalva.

  Nem számít a japánok, az amerikaiak technológiai elõrehaladása – intelligens robotok, 500 lóerõs sportautók, wifi, kémmûholdak, nanotechnológia, génmanipulálás – , ha egyszer globális szinten nincs meg a szellemi feljebblépés motivációja. Szerintem tudták õk azt, hogy hiba lenne átadni bármilyen tudást, mert akkor még az emberek nem voltak erre felkészülve. Tudták jol, hogy a németek agressziója nem a fejlõdést, hanem a háborúkat, a pusztulást hozná a Földre. Így van ez ma is. Na és itt jön a képbe 2012 kérdése. De az már egy másik történet.

  Egyébként nem azt mondom, hogy a németek miatt kipusztult volna az emberiség. Nem mondom, hogy kiirtották volna az emberiséget, de annak létszámát biztosan csökkentették volna tovább, jelentõsebb mértékben. Gondljunk a népirtásaikra. Azok egy darabig folytatódtak volna, ha a németek nyernek. De vonatkoztassunk el a németektõl: láthatjuk, hogy napjaunkban is ugyanez zajlik, hiszen folyamatosan vannak háborúk. Az a nemzedék, amelyik gyûlöli a háborút, nem teremti meg a békét. A békét az a nemzedék teremti meg, amelyik a békét szereti.

  Válasz erre: Kontakták #166829
  dextrose
  Felhasználó

  Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én érdekesnek találom a kontakták történeteit. Az egyik legérdekesebb szerintem Omnec Onec-é.

  Omnec Onec egy olyan amerikai hölgy, aki 1955-ben, 7 éves korában állítása szerint egy vénuszi UFO-val jött az USA-ba, hogy ott egy olyan családba illeszkedjen be, amely épp akkor vesztette el a gyermekét. Ennek a vénuszi kislánynak azért kellett ilyen megoldást választania, mert ha csak egyszerűen inkarnált volna a Vénuszról a Földre, akkor ideiglenesen elvesztette volna az emlékezetét – ahogy sok más fejlett bolygóról származó spirituális keresővel is történik -, és tanítói hivatása időben nagyon kitolódott volna. Így viszont megőrizte a tudata folyamatosságát, és nagyon korán elkezdte felvilágosítani a környezetét a Magasan Fejlett Társadalmak életéről és a Kozmosz Spirituális Törvényeiről.

  Állítása szerint tehát a Vénuszon létezik egy civilizáció, melyet mi nem érzékelünk mert egy másik dimenzióban van. De mit mond erről a világról a kontakta?

  A Vénusz amit mi forró, tüzes, vulkanikus bolyónak látunk, valójában a vénuszi civilizáció hazája az 5-dik dimenzióban. Ez egy olyan magasabb frekvenciájú rezgéstartomány, melyet jelenleg képtelenek vagyunk érzékelni.

  A vénuszi mezőgazdaság a bolygó korai társadalmi paradigmaváltozásainak köszönhetően rengeteget fejlődött. A fő irányvonal, a gyümölcstermesztés a vénuszi agrárkultúra egy olyan alapvető interpretációs szociális tevékenysége, mely nem csak elősegíti az egészséges szociális reprodukciót, hanem teljes mértékben önszabályozó, így nincs túltermelés vagy készlethiány.

  A mezőgazdasági területekre a biodinamikus és organikus gazdálkodás a jellemző. A növénytermesztési ciklus meghatározó eleme olyan genetikai megoldás, amely viszonylag igen rövid idő alatti termést eredményez.

  A növény és gyümölcstermesztés piacgazdasági értelemben kizárólag a termelők fogyasztását elégíti ki. A megtermelt javak tehát nem kerülnek forgalomba, hiszen nincs pénz, nincs gazdaság sem. Az eszközbeszerzés csak a legszükségesebb esetekben történik meg, így nincs felhalmozás sem.

  Ebben a tartományban azonban a Vénusz sokkal inkább egy zöldbolygó képét festi, mely tiszta óceánokkal, gazdag vegetációval és ugyancsak tiszta levegővel rendelkezik. Környezetszennyezés nincs.

  Óceánjaik párolgása valamivel magasabb mint a Földön, ez sajátos hatással van a vénuszi. A földihez hasonlatos gyümölcsök tehát ott is megtalálhatók. Genetikailag nem teljesen azonosak földből származó terményeik, de azok nagy hasonlóságot mutatnak. Eper, szeder, áfonya, bogyók – ezek közeli rokonai megtalálhatók a vénuszon is. Az évszakok váltakozása enyhébb, sokkal lágyabb átmenetekkel, amely szintén kedvez a gyümölcstermesztésnek. A mezőgazdaság önellátó szerepet tölt be, mely legfőképp az otthon végzett munka jellegzetes tevékenysége.

  Egy-egy család átlagosan 15 fő gyermekből áll, az otthonok földterülete és a termesztett gyümölcsök mennyisége ennek megfelelő. Az energiát abból az erőtérből nyerik, mely az Univerzumban mindenütt jelen van, és már Tesla is megjósolt korábban. Ezt az energiát kiválóan tudják hasznosítani a mezőgazdaságban is a gyümölcstermesztésre. A termesztett növényeket nem fagyasztják le és nem is tartósítják, frissen fogyasztanak mindent.

  Traktoraik, ekéjük, gépeik nincsenek. A bolygó talajának szerkezetét és összetételét szabályozzák oly módon, hogy a lehető legkedvezőbb legyen a növénytermesztés szempontjából. Meg kell jegyezni azonban, hogy az ilyen talajmódosító technológiák teljes mértékben kompatibilisek a Vénusz ökoszférájával, így a természettel való harmónia megmarad. A termőterületekre keskeny utak vezetnek be, melyek rácsos alakzatban hálózzák be a földeket, így lehetséges a különleges tulajdonságokkal rendelkező vetőmagokat szétszórni.

  Az ezekből keletkező termés már a nap végén “aratható”. Mindig csak annyi vetőmagot szórnak szét, amennyire a családnak aznap szüksége van. A nappali munka egy része tehát növénytermesztéssel telik. Ez tehát a vénuszi társadalom egy alapvető tevékenysége.

  A kontakta szerint eszközeik természetes, elbomló anyagokból állnak. Igen, vannak szintetikus anyagik, melyek elengedhetetlenek az űrhajóikhoz, de ezek olyan anyagszerkezettel rendelkeznek, melyek képesek elbomlani a talajban igen rövid időn belül.

  Eszközeik elromolhatnak, elfáradhatnak, de vannak szervízeik, ahol javítási munkákat végeznek. A fel nem használható alkatrészeket újrahasznosítják, vagy egy speciális eljárás segítségével beolvasztják a talajba. Ennek a beolvasztási technológiának a során az eszköz egyszerűen elbomlik a talajban.

  És mit mond a történelmükről a kontakta?

  A vénuszi civilizáció rendelkezik olyan embercsoporttal is, mint a miénk. Mert nehogy azt higyjétek, hogy mi emberek kizárólag a Földön élünk! Már a nagyon korai időkben is számtalan példa volt arra, hogy bizonyos földi embercsoportok visszatértek egyes fajokkal hazájukba.

  Miután a plejádiak a Földön végrehajtották a második kolonizációt, és elhagyták 245 000 év múlva bolygónkat, több ember is velük tartott, akiknek leszármazottaik máig ott élnek a plejádokban. De nem csak a plejádiak volt az egyedüli civilizáció, akikkel emberek tartottak.

  A szíriusziakkal is mentek vissza emberek, akik a mai napig a Sirius A rendszerében élnek. A vénuszon is élnek egykori földi emberek, csak más frekvenciatartományban. Alighanem ez az Omnec Onec nevű hölgy-kontakta is egy földi származású vénuszi humanoid. Tehát nem alakváltó, hanem mégegyszer mondom: földi származású vénuszi humanoid.

  Több UFO kutató azon a véleményen van egyébként, hogy az Atlantiszi és a Lemuriai időkben a földi emberek teljesen más felfogással rendelkeztek. Az akkori kor emberének kiterjesztett tudata volt. A világot máshogyan szemlélte ahogyan mi, és sokkal közelebb álltak a földönkívüliekhez mint mi.

  Az akkori társadalom nem volt olyan hierarchikusan elosztott mint a mostani. Nem létezett még arisztokrácis és elit, nem voltak elnyomók és elnyomottak. Egyszóval: az ember korai időszakában úgy 250 000 évvel ezelőtt spirituálisan SOKKAL NYITOTTABB volt és magasabb szinten állt. Így vált lehetségessé a folyamatos kommunikáció és kapcsolattartás. Ebben az időszakban egyebkent rengetegen mentek a plejádokra.

  Amikor a földönkívüliek – többek között a plejádiak, a lantbeliek és az alfa centauriak – elhagyták a Föüldet, az emberiség önálló útra lépett, saját kezünkbe vettünk a sorsunkat. És nézzük meg, hova jutottunk. Egy önpusztító, gyarló, ragadozó fajjá váltunk.

  Azóta elvesztettük spirituális képességeinket, nem rendelkezünk paranormális érzékeléssel, letértünk a fejlődés útjáról. A földönkívüliek pedig nem fognak beavatkozni sorsunkba, mert a galaktikus törvények tiltják, hogy egy faj beavatkozzon a másik életébe. Ezt a törvényt minden civilizáció betartja, aki tagja a Galaktikus Konföderációnak.

  Hogy miért van erre szükség? Azért, mert minden faj a saját sorsának az ura, minden civilizáció saját magáért felelős, aki a fejlődést választja az fejlődni fog, aki a pusztulást, az elpusztul.

  Egyes UFO kutatók szerint most, ezekben a percekben is több tízezer anyahajó van felettünk.

  Ti mit gondoltok erről az egészről?

  Válasz erre: Földönkívüli lények kinézete #166823
  dextrose
  Felhasználó

  Szerintetek miért nehéz elképzelni a földönkívülieket?

  Ezen a kérdésen gondolkodtam. Szerintem az a baj, hogy túlságosan antropomorful gondolkodunk.

  Egyszerûen nem tudunk elképzelni olyan élõlényeket, melyek teljesen elütnek a földiektõl. Csak olyan dolgokat tudunk elképzelni, melyeket a földön már láttunk, az tök mindegy, hogy milyen bonyolult dolgokat képzelünk el, a földön látottak valamely részét fogja képezni úgyis.

  Azt kell, hogy mondjam, hogy sok-sok bolygón olyan lények lehetnek, úgy nézhetnek ki, melyet elképzelni sem tudunk. Nem szabad kar, láb, gömb, fej, szem formájában gondolkodnunk. Akárhogy erõltetjük meg magunkat, nem tudunk olyan elképzelni, amit még nem láttunk.

  Ezért aztán, szerintem ilyen másfajta lények láttán azonnali infarktus állna be…márcsak a látvány miatt is…de ezt valaki magyarázta is nekem…

4 bejegyzés megtekintése - 1-4 / 4