Home Parajelenségek Hátborzongató dolgot talált a médium a padlásán

Hátborzongató dolgot talált a médium a padlásán

0

Yvonne Hydes paranormális nyomozót igencsak meglepte, amikor valami olyan materializálódott a házában, amire nem számított. Yvonne, aki paranormális túrákat és rendezvényeket tart a The Scottish Ghost Company nevű cégnél, először akkor kezdett gyanakodni, amikor felfedezte a régi könyvet a padlásán, annak ellenére, hogy korábban soha nem látta.

A férjének, Alexnek sem volt fogalma arról, hogy honnan került elő.

“Teljesen összezavarodtam, mivel rendszeresen használom a padlást, először azt feltételeztem, hogy a férjem aznap járt fent és tette oda” – mondta Yvonne a Daily Recordnak.

“Fogalmunk sem volt, hogy kié lehet, vagy honnan származik, mivel 24 éve élünk a házban, és rendszeresen járunk fel és le a padlásra, és mindketten soha nem láttuk korábban”.

Az első gondolata az volt, hogy a Biblia a nagymamájához köthető, azonban kiderült, hogy ő sem emlékezett rá, és a családban senki más sem.

“Tényleg fogalmunk sincs, hogy kitől vagy honnan származik.” – tette hozzá a nő.

Történt azonban, hogy a médiumnak és David McCabe nyomozónak mégiscsak volt egy elképzelése arról, honnan származhatott a titokzatos könyv – egy korábbi nyomozás helyszínéről, Ayreshire-ből.

“Úgy vélem, hogy ez egy klasszikus példája az “apportnak” – ami azt jelenti, hogy egy tárgy eltűnik egy helyről, majd egy másik helyen újra megjelenik” – mondta.

“Úgy gondolom, hogy a Biblia eredeti tulajdonosa egy elhagyatott épület lakója volt, amelyet mi vizsgáltunk. Miután rájött, hogy kik vagyunk, és azt akarta, hogy a családja megkapja a Bibliáját, úgy döntött, hogy Yvonne padlásán jeleníti meg, tudván, hogy a nő rá fog bukkanni.”

Yvonne most abban reménykedik, hogy a Biblia tulajdonosának – egy Robert Litterick nevű, második világháborús katona – családja újra találkozhat a könyvvel, ha sikerül kapcsolatba lépniük bárkivel, aki esetleg tudja, ki volt ő valójában.

“Szeretnénk, ha talán vissza tudnánk juttatni az eredeti tulajdonoshoz vagy a családjához” – mondta.

Fotó: Peter H / Pixabay