Home Földönkívüliek Idegenek által elrabolt személyek döbbenetes dolgokra figyelmeztettek

Idegenek által elrabolt személyek döbbenetes dolgokra figyelmeztettek

0

Két férfi közel 50 évvel ezelőtti elrablása állítólagos idegen lények által továbbra is a világ egyik legborzongatóbb elrablási esete. Maga az eset 1973. október 11-én történt a Mississippi állambeli Pascagoula városában.

Calvin Parker Jr. és Charles Hickson horgászni voltak kint, amikor arról számoltak be, hogy egy furcsa, ovális alakú, kék fényekkel ellátott tárgyat láttak leereszkedni az égből. Az űrhajó állítólag különös, suhogó hangot adott ki, és végül néhány méterrel a közeli föld felett állt meg.

A tárgyból három furcsa lény emelkedett ki, amelyek homályosan humanoid alakúak voltak, és körülbelül 1,5 láb magasak. Nem voltak kivehető szemgödrök, és csak egy kis résen volt a szájuk. A kezük helyén homárszerű karmok voltak, és úgy tűnt, hogy embertelen, robotszerű módon mozognak.

“Ezek a lények közelebb jöttek hozzánk. Kettő megragadta Charlie-t, a másik megragadott engem, megfordultak, és visszavittek minket a belsejébe, amiről most már tudom, hogy egy UFO, egy űrhajó vagy bármi is volt az, és mi elindultunk a nagy fény felé” – emlékezett vissza Parker később.

Az űrhajó fedélzetén a két férfit részletes fizikai vizsgálatnak vetették alá.

Úgy tűnt, hogy az incidens éppoly hirtelen ért véget, mint ahogyan kezdődött, mivel Hickson és Parker újra a parton találták magukat, ahol az UFO-nak nyoma sem volt, és semmi jele annak, hogy bármi történt volna.

Hickson 2011-ben bekövetkezett haláláig kitartott amellett, hogy az események az általa leírtak szerint történtek, míg Parker a mai napig szintén kitart amellett, hogy történetük igaz.

A ma már 68 éves Parker azóta beszélt az akkoriban átélt látomásokról, amelyek számos nyugtalanító világeseményt ábrázoltak, köztük a pestist és a 3. világháborút.

“Mint azt néhányan bizonyára tudják, halálközeli élményem volt, miközben ezen az űrhajón voltam” – mondta.

“Ez akkor történt, amikor a vérem kiszívódott belőlem, majd kicserélték valamivel, amit még mindig nem tudok. Aztán dolgokat mutattak nekem, a múltból, a jelenből és a jövőből.”

“Talán egy átkot kaptam, vagy ez lehet egy módja annak, hogy segítsek megmenteni a bolygónkat vagy az emberiséget. De a frászt hozza rám, de nem magamra, hanem mindannyiunk jövőjére nézve. Nem szeretnék elmenni innen, tudván, hogy van valami, amivel segíthetek valakinek.”

Lehet, hogy a pestis valójában a COVID járványra utal? Lehet hogy a jelenlegi orosz-ukrán háború a férfiak által jósolt harmadik világháború kezdete lenne? Nagyon reméljük, a válasz nem.