Home Földönkívüliek Itt a bizonyíték: Földönkívüliek vannak az Antarktiszon

Itt a bizonyíték: Földönkívüliek vannak az Antarktiszon

0

Első ránézésre akár egy jókora leszakadt jégtáblának tűnhet, de a műholdas felvételek szerint érdekes módon már évek óta ugyanazon a helyen van a különös alakzat a déli kontinens partjainál. Önjelölnt kutatók szerint ez azért eléggé gyanús? Természetesen az UFO-vadászok szúrták ki a különös alakzatot az Antarktisz partvidékén. Szerintük pont úgy néz ki, mintha egy hatalmas UFO-anyahajó parkolna a part mentén, amit belepett a hó? vagy mintha álcázni próbálták volna.

Itt vannak a koordináták: 72 ° 43?13.53 ?S 78 ° 40?21.56? W. Az önjelölt megfigyelők szerint ráadásul a Google Maps idővonalán felfedezhető, hogy az adott terület képét manipulálták, mintha valaki el akarta volna tűntetni az 500 méteres objektumot az avatatlan szemlélők elől.

Persze a tudósok váltig állítják, hogy csupán egy jókora jéghegyről van szó, ami megfeneklett a sekély vízben, ezért látható ugyanazon a helyen már hosszú évek óta. Sőt, szerintük az alakja is változik, ahogy egy jéghegytől azt elvárják. Az, hogy nem olvad el, az a folyamatos délisarki hidegnek köszönhető?

napiufo.hu