Home Spiritualitás Jézus képe jelent meg a hullámokban

Jézus képe jelent meg a hullámokban

0

Vallásos képek a legvalószínűtlenebb helyeken is felbukkanhatnak – ahogy azt egy nemrég készült fotó is bizonyítja.

A képet, amely Jézus körvonalait idézi, Tracey Bosworth fotós kapta lencsevégre december 7-én az angliai Babbacombe-ban tett látogatása során.

“Kapcsolatban állok a tengerrel” – mondta a nő. “A legtöbb időt a tengerparton töltöm. Ott vagyok a legboldogabb. Imádom nézni a hullámokat, és imádok fotózni. A kettő kombinálása az én elképzelésem a mennyországról. Észrevettem, hogy a dagály és a Barra vihar hatásai miatt a hullámok nekicsapódtak a parton fekvő lépcsőknek, szinte azoknak a teljes hosszában. A hullámok időnként elég nagyok voltak. Rengeteg fotót készítettem, de csak akkor bukkantam erre a képre, amelyen Jézus is szerepel, amikor átnéztem őket, hogy találjak egyet-kettőt, amit feltehetek a közösségi médiára. Annyira izgatott voltam. Igazán áldottnak érzem magam!” – mondta.

Ha valaki nem spirituális beállítottságú, akkor is láthat spirituális hasonlóságot ezen a képen. A szkeptikusok szerint azonban ez a pareidolia – az emberi agy arra való hajlama, hogy értelmes alakzatokat észleljen az egyébként elvont mintákban – ez példa lehet rá.

Fotók: Thomas B. képe a Pixabay -en | Tracey Bosworth / SWNS