Home Földönkívüliek Kínában szigorúan kezelik az UFO hitet

Kínában szigorúan kezelik az UFO hitet

0

Azt eddig is tud­tuk, hogy Kína nem a sza­bad vé­le­mény­nyil­vá­ní­tás or­szága. De hogy azért is bör­tön jár, ha az ember hisz az UFO-kban, vagy a zom­bik­ban, az sokaknak új lehet.

Kínában, ha valaki úgy posztol a közösségi oldalakon földönkívüliekről, vagy zombikról, hogy azok szerinte valóban léteznek, bizony börtönbe vetik! A rendőrség már külön osztályt tart fenn ezekre az esetekre, és a renitenst földönkívüli és/vagy zombi hívők felkutatására. Legutóbb egy 21 éves fiút tartóztattak le, amiért a Kínában népszerű közösségi oldalon, a Weibón megosztott egy véres nőt ábrázoló képet azzal a szöveggel, hogy ő bizony egy zombi. Zhangot megtalálta a rendőrség és alaposan meghurcolták.

Ráadásul nyilvánosan is válaszoltak a posztjára azzal, hogy a nő igazából nem zombi, és felszólították, hogy hagyja abba a hallucinogén szerek szedését! Majd tíz napra le is csukták.

Több hasonló esetről is beszámolt már a média, de a leghíresebb mind közül 2013-ban történt. Egy kínai farmer azt állította, hogy bizonyítéka van az űrlények létezésére. Ezt pedig azzal akarta alátámasztani, hogy készített magának egy űrlénytetemet gumiból, amiért aztán öt napra szintén lecsukták. Az ilyen esetekben a törvény lesújtása ugyanakkor jogosnak tekinthető.

Ripost | Alyn képe a Pixabay -en