Home Beszámolók Kisgyerek szelleme

  Kisgyerek szelleme

  2

  Sziasztok! 😀 Hát igen egy újabb paranormális dolog történt az éjszakán :/

  Hajnali 3 volt. Teljesen ki aludtam magamat és megint “megnyíltam.” Megint a szokásos vagyis fél álomban voltam (félig aludtam, félig meg fent voltam). (Most a szokásostól eltérve eléggé ostobaságot álmodtam…) Azt éreztem, hogy a fejem fölött (lebegett vagy ott állt a párnámon nem tudom) egy kis gyerek vagy csecsemő, megütötte a fejemet a párnájával (játszott) és a párnája valahogyan az agyamat ütötte meg nem pedig a fejemet. Kicsikét fájt mire reflexből felkeltem és láttam hogy a párnáját (fekete volt, mert mivel vagy ember alakot vagy tárgyat látok ami szellem azt legtöbbet fekete) eldobta az ajtóm felé. Pislogtam egyet nem láttam sehol a párnáját. Mondtam magamnak viccből, hogy a kisgyerek a párnájával megmozgatta az agyamat mert nem akartam haragos lenni…

  Ezt az egészet elmondtam az apámnak és nem hisz nekem… 🙁 Azt hiszi, hogy megőrültem, meg mondja hogy a olyan TV műsorokat nézek ami “árthat” nekem… Nem szoktak ártani nekem meg tudom különböztetni hogy mi valódi és mi pedig mese.  Amikor elmondok valakinek egy paranormális esettet  családon belül folyton ki nevetnek…

  Hát ez történt velem.

  Üdv: Viki

  2 COMMENTS

   • Hát úgy magába félelmet már nem érzek kiskoromban eléggé féltem a sötétségtől, és a szellemektől. De ezt már ki nőttem és megszoktam 🙂 Mert rá jöttem, hogy a szellemek nem bánthatnak.
    Hát a lelkem kicsikét megrezzen már mint úgy mondom, hogy 5,2,1 másodperce gyors felébreszt ha teljesen ki aludtam magamat. Mert akkor már tudom hogy paranormális jelenség jön.
    Régebben (még 1-2 évvel ezelőtt)úgy voltam vele hogy kicsikét ki rázott a hideg mikor ilyenekkel találkoztam. (Néha szoktam látni a szellemeket… De leginkább hallom őt/őket.)